Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №41

Вакцинація без права вибору

Фармацевтичні компанії заради заробітки вдаються до нечуваних досі методів маніпуляцій

Складається таке враження, що чиновники мають народ за стадо покірних баранів. Так, ця фраза, як кажуть, заїжджена, утім те, що робиться за останні два роки, просто не піддається логіці і суперечить здоровому глузду. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як свинина, телятина і курятина пов’язані із глобальним потеплінням

Як тваринництво впливає на екологію

На сьогоднішній день виробництво м’яса, риби, морепродуктів і молока – це величезний бізнес, який заради власної вигоди готовий на значні екологічні жертви, пояснюючи їх масовою потребою людей в такій їжі. На жаль, більшість дійсно погоджується з надуманою необхідністю в такій продукції. До того ж, як і в будь-якому іншому бізнесі, ключову роль тут відіграє фактор грошей, з кількістю яких у виробників (завдяки масштабам і попиту) проблем немає. Як результат, індустрія отримує підтримку на всіх рівнях (від населення до політиків) і продовжує процвітати. Що ж в цьому поганого для екології? Про це і більше у газеті ЯСНО.

Демони диктували дівчинці, що робити

 Смерть дев’ятикласниці Сабіни із села Фанчиково, що на Виноградівщині, у березні цього року сколихнула всю область. Але найбільше, звісно, батьків. Дівчинка лише місяць не дожила до свого Дня народження, до якого готувалася, була завжди усміхненою і веселою і раптом добровільно пішла з життя. Загадковості цій трагічній загибелі додає і те, що вона була подругою трохи старшої за себе іншої Сабіни, у смерті якої звинувачують раніше судимого вітчима. Люди кажуть, що чоловік так побив падчерку, що та померла. Утім найбільше всіх шокував висновок лікарів – пневмонія. Подробиці – у газеті ЯСНО.

13-річному Максиму пересадили серце. Рідним донора дякували навколішках

У родині 13-річного Максима Давидюка з Волині, якому днями львівські медики пересадили серце, уже були трагедії: від спадкової хвороби у нього раніше померло двоє братів. Одному з них навіть свого часу робили пересадку, але він не пережив операцію. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Через помилку лікарів Герой України два роки пробув у комі і 7 – не міг рухатися

Хмельницький попрощався з Героєм України Олександром Петраківським, який влітку 2014 року врятував цілу колону армійців під Луганськом. Сам він отримав поранення в голову і через лікарську помилку цілих 7 років провів у безпорадному стані, з них два – у комі. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

73-річна пенсіонерка фотографується голою і має 28-річного коханця

Киянка Олена Волк – нова зірка соціальних мереж. Їй 73, проте вона – бажана гостя на всіх модних тусовках і завжди в центрі уваги. Популярність прийшла до Олени лише кілька років тому, коли вона знялася зовсім без одягу, чим спричинила справжній фурор. Цікаво, що до смерті чоловіка Олена була скромною і непомітною. Більше – у газеті ЯСНО.

Важила 116, змінила раціон і за рік схудла на 43 кілограми

Від зайвої ваги потерпає чимало людей. Наталія Захарова не була винятком. На початку 2020 року стрілка ваги показувала 116 – саме стільки вона важила. Тож у новорічну ніч загадала бажання: позбутися зайвих 20 кілограмів. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Різала курку, але передумала і зарізала чоловіка

Коли чоловік сказав, що поїде до інших жінок, отримав удар ножем у пах.

У Харківській області суд виніс вирок жінці, яка розправилася з чоловіком.

Зазначається, що жінка частково визнала провину, але заявила, що у неї не було наміру вбивсти. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Дівчина пішла в тир і застрелила інструктора. Каже, довів її хлопець  

Вероніці Моторіній, яку обвинувачують в умисному вбивстві інструктора полтавського тиру у лютому 2020-го, винесли вирок. Її позбавили волі на 15 років. Таке рішення ухвалила колегія суддів Октябрського райсуду обласного центру. Перед цим дівчині надали останнє слово. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Дівчина поверталася додому з лікарні після гінекологічної операції. Дорогою її зґвалтував незнайомець 

Поблизу одного з сіл Локачинського району Волинської області чоловік зґвалтував дівчину, якій тільки-но зробили гінекологічну операцію. Через це його засудили до 3 років та 8 місяців позбавлення волі. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Поховали дівчинку, яку забив вітчим: батько не тямився від горя, а мати – зникла

Нелюда уже взяли під варту. 5-річну рідну сестричку Майі та двох зведених поки що забрала бабуся. На Закарпатті поховали 10-річну дівчинку, яку до смерті побив вітчим. Її батьки були розлучені – Майя жила з матір’ю та її обранцем. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

На обід каструля борщу і 200 вареників

45-річна мама 19-дітей розповіла про те, як їй живеться

Багатодітна мама каже, що вони звикли до того, що їх багато і іншого життя просто не уявляють.

«Якщо народжуються діти, значить, так завгодно Богу. Головне, щоб здоров’я було, щоб їх годувати і одягати, адже ми ні у кого допомоги не просимо — розраховуємо тільки на себе. Працюємо, заробляємо «, — додала Світлана Ковалевич. Влітку вся сім’я збирає різні лісові ягоди і здає їх оптовикам. Так вони заробляють на необхідні речі. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Протягом року жінка тричі стала мамою і втратила чоловіка

25-річна жінка стала багатодітною мамою, але родзинкою її статусу є те, що вона примудрилася зробити це тричі за один рік.

Мешканка Великобританії несподівано для себе стала багатодітною матір’ю, народивши менше ніж за рік одразу трьох малюків. Чоловік такого поповнення не хотів і пішов з родини. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Дівчина замовила птахам одягу на 150 тисяч гривень

23-річна власниця зоомагазину Меггі Джонсон з Линкольншира, Великобританія, обожнює двох своїх вихованців – голубів Мус і Ская. Вона врятувала їх ще пташенятами і тепер не просто оточує турботою і любов’ю, але і балує. За рік дівчина витратила 4 тис. фунтів стерлінгів (146 тис. грн) на наряди для птахів. Але це не все – Мус і Скай мають те, чого немає, мабуть, ні в одного голуба у світі. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Дві собаки і кінь перервали футбольний матч між Україною та Італією

Під час футбольного матчу між командами України та Італії на поле забігли дві собаки і кінь. Про це розповів Telegram-канал «Підйом».

Під час кваліфікаційного матчу Дефлімпійських ігор на 41-й хвилині зустрічі на футбольне поле вибігли дві собаки – коричнева і чорна, яких насилу вдалося вигнати. Футболісти і судді довго не могли їх зловити. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

У Бразилії собаки отримали право на моральну компенсацію

У Бразилії суд визнав право собак на компенсацію моральної шкоди, заподіяної господарем.

Суд пройшов в штаті Парана. У ході розгляду дві собаки, шестирічний золотистий ретривер на ім’я Спайк і трирічний пойнтер Рембо, спільно з їх захисниками отримали статус «зацікавленої сторони». Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Мільйонер убив коропа і потрапив до в’язниці

Чоловік у Англії задля помсти убив дорогого коропа колишньої дружини і потрапив до в’язниці на 16 місяців. Про це повідомляє газета The Sun.

51-річний мільйонер, глава компанії з переробки вторсировини 32-річний Ентоні Хейнс був одружений із жінкою на ім’я Джейн, поки не піймав її на зраді. У 2019 чоловік потрапив до в’язниці на 16 місяців за те, що погрожував ножем дружині та її коханцю. Суд також заборонив йому спілкуватися з нею і ходити до неї додому. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Приховані офшори Зеленського та британська нерухомість українських політиків: про що розповіли Pandora Papers?

Сотні журналістів-розслідувачів з усього світу протягом року досліджували мільйони конфіденційних файлів, серед яких є інформація про Володимира Зеленського та інших українських політиків. Що саме вони з’ясували — читайте у матеріалі. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Яку помилку допускає жінка, що найчастіше призводить до сварок у сім’ї

Два способи вирішити проблему без сварки

У сварках і проблемах винні не тільки жінки, але будь-яка представниця прекрасної статі повинна знати, які її дії можуть привести до проблем. Намагайтеся уникати подібних дій в майбутньому, щоб не втратити любов. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Про що потрібно питати дитину кожен день

Джеймі Купер, практикуючий дитячий психолог, порадив батькам щодня ставити дітям одні й ті ж питання, щоб вони росли повноцінними і відчували турботу.

Про що потрібно питати дитину кожен день. Джеймі Купер, практикуючий дитячий психолог, порадив батькам щодня ставити дітям одні й ті ж питання, щоб вони росли повноцінними і відчували турботу  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост