Уже 12 років після кожної сварки дружина погрожує, що піде і втопиться. Та досі жива

Що робити чоловікові, коли дружина нам уміло маніпулює. Він і усвідомлює це, але нічого зробити з собою не може, бо каже, що кохає ї і здатен пробачити все. До газети ЯСНО звернувся закарпатець Дмитро. Чоловік поділився своєю життєвою історією і просить поради, як припинити маніпуляції жінки.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Марію я дуже кохав і кохаю. Ми разом уже 14 років. Поки два роки зустрічалися, усе було добре, та як тільки одружились, вона дуже змінилася.

 Мене часто немає вдома, я їжджу на заробітки, тож чим тим часом займається жінка, поняття не маю. Утім сусіди розказують, що до неї часто заходить кум. Перша серйозна з нею сварка була саме через нього. Він клявся, що взагалі ні разу не був у нас вдома, вона ж казала, що приходив кілька разів щось ремонтувати. А от сусідка запевняла, що був мало не кожен день.

Я Вирішив перевірити сам. Одного разу сказав дружині, що їду на весь день у інший район, бо маю там роботу, а см пішов у ліс і через дві години несподівано для неї повернувся. У нас дійсно був кум Петро. Вони сиділи з ним на кухні і пили вино. Добре, ще що не в ліжку застав.

Звісно, я зробив скандал, кума програв. Дружину побив. І саме тоді вона вперше в житті заявила мені, що йде топитися. Я проігнорував, думав, що лякає… але вона дійсно пішла з дому. Наздогнав її дорогою на річку і силою поволік додому.

Із того часу чим посваримося, вона щоразу збирається до води… А сваримося ми доволі часто, бо вона мені весь час зраджує, хоча запевняє, що у мене хвора уява і я дуже ревнивий.

Я вже не знаю на що й думати. Може й справді я роздуваю бозна що на порожньому місці. Але коли я за кордоном. Перевірити що вона робить, не можу. От і закрадаються у голову різні думки.

Буває, звісно, що випиваю… і тоді починаю їй згадувати усі існуючі і неіснуючі гріхи. Мені важко жити з думкою про те, що в моєму ліжку може спати ще хтось інший. Стовідсотково я не впевнений, що Марія мені дійсно зраджує, утім довіри до неї не маю.

На найбільше мені допікає те, що вона мене завжди шантажує тим, що йде топитися. Якщо вона це одного разу зробить, я не прощу собі. Мені хочеться, аби в нашій родині панували мир і спокій, то цього давно немає. Ми живемо, як кішка з собакою, часто сваримося, іноді навіть б’ємося. У нас двоє дітей і вони бачать наші конфлікти. Знаю, що це погано, але вдіяти  собою нічого не можу.

Як мені далі жити? Порадьте, будь ласка  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост