АНОНС. Демони диктували дівчинці, що робити

 Смерть дев’ятикласниці Сабіни із села Фанчиково, що на Виноградівщині, у березні цього року сколихнула всю область. Але найбільше, звісно, батьків. Дівчинка лише місяць не дожила до свого Дня народження, до якого готувалася, була завжди усміхненою і веселою і раптом добровільно пішла з життя, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

 Загадковості цій трагічній загибелі додає і те, що вона була подругою трохи старшої за себе іншої Сабіни, у смерті якої звинувачують раніше судимого вітчима. Люди кажуть, що чоловік так побив падчерку, що та померла. Утім найбільше всіх шокував висновок лікарів – пневмонія. Зараз, звичайно, усе списується на коронавірус, запалення легень, але щоб так! Ця справа досі, як кажуть, «висить у повітрі», хоча вже навіть проводили ексгумацію тіла для проведення додаткових експертиз. Дізнатись якісь нові додаткові подробиці нам не вдалося – таємниця слідства. Але мова зараз піде про іншу дитину, яку ніхто не бив і яку знайшов у зашморгу рідний брат. Висіла вона у сараї, за кілька метрів від хати. У той час вдома була вся родина. Тож що трапилося з Сабіною? Мати переконана, що її вбили і щоб дізнатися страшну правду навіть звернулася до передачі «Битва екстрасенсів», на зйомки якої разом із сином та подругою покійної доньки поїхала до столиці.

Днями передача вийшла в ефір і жінка почула дуже неприємні речі. Та й виявились вони зовсім не містичними, а цілковито реалістичними і правдивими. Передчуття матері про те, що дівчина покінчила з собою не з доброї волі підтвердилися, але винною у всьому виявилася не конкретна людина, а… телефон, із яким останнім часом Сабіна не розлучалася.

Віртуальний вбивця не має обличчя і не залишає слідів. Та що вдалося дізнатися екстрасенсам? • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост