Фармацевтичні компанії заради заробітків вдаються до нечуваних досі методів маніпуляцій

Спочатку людей змусили одягати маски, які ні від якого вірусу не захищають. Але таким чином суспільство привчили до стадного рефлексу і покори.

Були й залишаються, звісно, непокірні, але їх чимало людей засуджують. А в магазинах навіть можуть вимовитись обслуговувати. Декого за неносіння маски і штрафували. Але ж є категорія людей, яким у масках дуже важко дихати, у яких хворі легені чи інші особливості організму. Та це, на жаль, нікого не хвилює. У людей просто забрали свіже повітря. Та хто тоді думав, що це – лише початок! – пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Потім почалися обмеження, що стосувалися наявності ПРЛ тестів (про те, що немає коронавірусу). Без цих тестів декого не пускали навіть на роботу, без них уже давно не можна перетнути кордон. Це був другий етап підготовки до головного – до вакцинації! Саме це і є ключовою ланкою усієї пандемії. Тільки вдумайтесь, які гроші зараз мають фармацевти, причетні до створення цих вакцин!  І тут явно щось не так… Недарма ще Трамп, коли був президентом США хотів, аби Америка вийшла з ВООЗ. Людина явно знала щось більше!

Україна теж є членом ВООЗ і дотримується вимог цієї організації. Але чи насправді вона дбає про здоров’я людей?!

Зараз з вакцинацією коїться дійсно щось ненормальне! Ніхто не каже не вакцинуватися. Але вводити чи не вводити собі дозу препарату, який навіть не встиг пройти усі етапи перевірок, людина повинна вирішувати сама, особисто, на неї ніхто не має тиснути, змушувати. А що робиться у нас?!

• Повний текст читай у газеті ЯСНО 

• Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті

• Індекс 76076

• ЯСНО – газета №1 для життя! • 

ЗакарпатПост