Добровільно-примсусова вакцинація на Закарпатті. Чому порушують права людей

Спочатку взялися до лікарів і змушували вакцинуватися їх. Але медики -народ розумний… і масової вакцинації не відбулося. Вони ж розуміли і ризики, і наслідки. Далі силою взялися за вчителів. Що коїлося у деяких школах – просто важко уявити.  Чимало педагогів задумались, чи варто їм залишатися на роботі, чи може змінити професію… Вчителям погрожували звільненнями, казали, що щотижня потрібно приносити ПРЛ тести і робити їх власним коштом, були й інші методи адміністративного впливу. Під цю хвилю потрапили і всі держслужбовці, багато з яких не хотіли вакцинуватися, або навіть мали медичні протипоказання. Але це зараз нікого не цікавить і не хвилює, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Тепер ідіотизм дійшов до того, що без сертифікату про вакцинацію не впускатимуть людей у транспорт міжобласного сполучення! Хіба це не порушення прав людини? Хіба не суперечить Міжнародній конвенції ООН. Чи зараз ВООЗ і ними керує?!

Тим часом світом котяться антвакцинарні страйки. У Італії люди вже палять ковід-паспорти, у Франції масові заворушення проти карантинних обмежень… люди починають розуміти, що щеплення ні від якого коронавірусу не захищає. Відомі випадки, коли людина з трьома, не двома щепленнями помирала від ковіду.  Зі щепленнями можна захворіти і це нерідко відбувається. Тож для чого тоді ті хвалені вакцини?! Та найгірше, що вже поговорюють про вакцинацію дітей. А котра мати захоче, аби над її дитиною ставили експерименти?! Адже відомі випадки і смертей після вакцинації і їх немало. Згадаймо хоча б 19-річного студента з Києва… Скоріш за все, щепитися його змусили у навчальному закладі, бо згорьована мати повідомила журналістам, що вона забороняла і наголосила, що її дитина була абсолютно здоровою і ніколи нічим не хворіла. Але за мить хлопця після уколу не стало • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост