Дівчина замовила птахам одягу на 150 тисяч гривень

23-річна власниця зоомагазину Меггі Джонсон з Линкольншира, Великобританія, обожнює двох своїх вихованців – голубів Мус і Ская. Вона врятувала їх ще пташенятами і тепер не просто оточує турботою і любов’ю, але і балує. За рік дівчина витратила 4 тис. фунтів стерлінгів (146 тис. грн) на наряди для птахів. Але це не все – Мус і Скай мають те, чого немає, мабуть, ні в одного голуба у світі, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джонсон так далеко зайшла в своїй любові до вихованців, що витрачає щомісяця на різні предмети гардеробу для пернатих 400 фунтів (майже 15 тис. грн). У будинку Меггі у Мус і Ская є власна кімната, де встановлені шафи для одягу та інші важливі для пташиного побуту речі: жердочки, годівниці, поїлки, дзеркала та іграшки.

Дівчина стверджує, що голуби відмінно розбираються в гарному одязі і поводяться як справжні модниці, прискіпливо розглядаючи один одного і можуть крутись годинами перед дзеркалом. Меггі кожен день вигулює своїх вихованців у спеціальній колясці, затягнутій сіткою, щоб птахи не полетіли. За її словами, найбільше її голубам подобаються прогулянки в парку, де багато зелені і немає вуличного шуму.

Можна сказати, що життя цих птахів вдалася, хоча хто його знає, як вони насправді ставляться до такої нав’язливої ​​турботи.

«Ми також святкуємо їхні дні народження і дні, коли вони були врятовані, і я балую їх, як будь-якого члена сім’ї, безліччю подарунків».

Крім Мус і Ская у Меггі Джонсон живуть ще два голуби, але вже не вдома, а в її зоомагазині – Клі і Снові. Це птахи-інваліди, які не вижили б на волі, тому що не можуть літати. Вони також оточені турботою, правда, не в такому обсязі, як домашні улюбленці.

Дівчина каже, що голуби – найкращі в світі птахи і дуже вірні друзі. Коли хтось говорить про них як про «літаючих щурів», вона сприймає це як особисту образу • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост