АНОНС. На Закарпатті – епідемія залякування

Осінь – пора, коли в людей нерідко буває нежить і піднімається температура. Холод, зміна погоди часто позначаються на самопочутті, в організмі відбуваються природні чистки. І тут як тут агресивна реклама, якою заполонені телебачення та інтернет. Пропонують чудодійні пігулки  на всі випадки життя… краплі в ніс, порошки та масу інших ліків. Утім усі вони лише знімають симптоми і не ліквідовують причини й мають масу побічних ефектів. Про це навіть говорять виробники, але на такі «дрібниці» ніхто не звертає уваги. Зараз кожен сам собі лікар, дякуючи доктору Гуглу та рекламі на кожному кроці. А чому насправді людині погано, мало кого цікавить… головне, щоб стало краще… нехай навіть тимчасово. Але основне зараз на тлі масової паніки, аби те все не було коронавірусом… бо від нього тепер, бояться найбільше… завдяки чиновникам, які страшать людей і змушують до вакцинації, а також багатьом журналістам, які їм охоче підспівують і поширюють ті перебільшені страшилки. Але ж чиновники, якщо їм то на користь, вміють подати усе у вигідному для себе контексті, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як гадаєте, для прикладу, від чого в цьому році померло найбільше українців? Від ковіду? А от і ні! Помиляєтесь! І свідченням цьому є дані Державної служби статистики.

Отже. Найбільше наших земляків у період із січня по серпень пішли з життя від хвороб системи кровообігу, від яких померли 276 070 людей. Враховуючи, що загальна кількість померлих 439,4 тис. осіб, це дуже багато! При цьому ішемічна хвороба серця забрала 192 343 життя, а інсульт – 53 470.

Причина того, що наші земляки мають такі проблеми з серцево-судинною системою – неправильне харчування. І це підтверджують лікарі. А що їсть більшість українців – смажене, жирне, фастфуд, борошняна продукція… і запивають усе солодкими газованими напоями. От і створюється ефект бомби, яка вибухає і вбиває • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост