Сім’я хотіла взяти кошеня з притулку, але замість цього знайшла свою собаку, яка загубилася 2 роки тому

Неймовірна історія з хорошим кінцем.

Сім’я хотіла взяти кошеня з притулку, але замість цього знайшла свою собаку, яка загубилася 2 роки тому. Неймовірна історія з хорошим кінцем, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Втрата собаки — жахливий момент для будь-якої сім’ї. Якщо сталося так, що вихованець втік, господарі, безсумнівно, будуть переживати, де їх улюбленець, з ким він, як себе почуває, голодний чи ні і т.д. ще складніше — змиритися з втратою і погодитися на нового вихованця. Одна сім’я з Флориди, що розділяє подібні почуття, зважилася на маленьке кошеня, якого вони планували взяти на заході PetSmart, інформує Ukr.Media.

Їх собака загубилася в серпні 2019 року. Довгий час вони не здавалися, намагаючись знайти улюбленця. Однак спільно з цим, вони почали подумувати над тим, щоб взяти кошеня з притулку. Поки вони стояли в черзі, щоб подивитися на тварин, батько сімейства помітив собаку, яку вели на прогулянку. І ця собака виглядала точно так же, як і їх колись загублений улюбленець.

Сім’я з Флориди, нарешті, дізналася, як це — бути в потрібному місці в потрібний час!

“Це ж Допі!” — скрикнув батько в магазині. Пес почув голос свого господаря, а також своє ім’я, й одразу ж пожвавився. Він побіг назустріч батькові і побачив всю його колишню сім’ю. І собака, і сім’я були в повному захваті.

У притулок Допі привів один чоловік, який знайшов його 1-го жовтня і подумав, що собака вулична. Завдяки ланцюгу випадкових подій, Допі повернувся в сім’ю цілим і неушкодженим.

Подібне відновлення сім’ї та вихованця також відбулося днями. Організатори виставок притулку знайшли кілька кошенят на вулиці і перед стерилізацією перевірили, чи немає у кого-небудь мікрочіпа. Як виявилося, один кошеня був з ним. Чоловік, який знайшов кошеня, опублікував його фото разом з історією в Фейсбук. Він пояснив ситуацію, сподіваючись, що власник кошеня відгукнеться. Так і сталося: кілька миттєвостей пізніше господар прибіг за загубленим улюбленцем. Ця та інші історії доводять, що ніколи не пізно знайти вихованця, який втік. А ще краще — використовувати спеціальний мікрочіп, який допоможе знайти улюбленця в разі втрати • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост