Свекруха зібралася заміж за мого батька

Деколи життя непередбачуване і підносить сюрпризи, на які ніхто не очікує. Кохання – це гарне, світле почуття, але коли воно зароджується між одруженими людьми і коли руйнуються сім’ї – це далеко не благо. Своєю історією із читачами газети ЯСНО вирішила поділитися закарпатка Дарина.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ми з Дмитром одружені 7 років. У нас є п’ятирічний син. Живемо добре, раніше ніколи не сварилися… але осанні півроку у нашій родині почало коїтися дещо неймовірне.

Батько Діми помер давно. Йому тоді було 4 роки. Мати потім ще три рази виходила заміж, але ненародового. Із чоловіками жила по 2-3 роки. Причина мене ніколи не цікавила, та й чоловік не говорив.

Мої ж батьки завжди жили душа в душу, були просто ідеальною сім’єю. Але нещодавно у їхню родину увірвалася зрада.

Наталя, мама Дмитра завжди приходила на всі родинні свята. Ми все відзначали у сімейному колі разом із нею та моїми батьками. Нічого поганого в цьому ніколи не бачила. Мама до свахи ставилася добре, але, виявилося, що батько ще краще. Закрутила вона йому голову так, що кілька тинів тому він заявив матері, що хоче розлучитися і йти жити до матері Дмитра.

Новина стала шоком для всіх нас Діма поїхав до матері і вони довго з’ясовували стосунки, утім результату це не дало ніякого. Вона заявила, що кохає Павла, тобто мого батька і її не цікавить ніщо, вона хоче бути з ним. Як у цій ситуації бути моїй матері – свекруху не цікавить. Скоріш за все, роман між ними давно, просто раніше вони все ретельно приховували.

Мама плаче і наговорює мене розлучитися з чоловіком, мовляв, рано чи пізно і він почне гуляти, бо яблуко від яблуні  далеко впасти не може, переконує, що він такий же, як його мати.

Зрад за чоловіком ніколи не помічала… однак замислилась. Тим не менше, він добрий сім’янин і любить сина, тож я не бачу сенсу подавати на розлучення лише через те, що його мати зійшлася з моїм батьком. Може мама і має рацію, однак мені хочеться зберегти родину. Може й батько «поматросить» і повернеться до мами… він же завжди її кохав. Як думаєте? І порадьте, будь ласка, що робити мені… прислухатися до слів матері чи жити за покликом власного серця? • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост