Після аварії всередині дівчини почало щось рости, але вона наказати залишити все, як є

У вересні 2012 року 26-річна англійка Джемма Холмс потрапила в серйозну аварію. На своєму мопеді вона на великій швидкості врізалася в машину. Від удару дівчину підкинуло вгору, після чого вона вдарилася об ліхтарний стовп, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Джемму негайно доставили в лікарню, після чого їй довелося пройти через безліч операцій. Таких важких каліцтв не побажаєш навіть ворогу: серйозний струс мозку, перелом хребта і кінцівок. Лікарі не вірили, що вона виживе. Джемма впала  в кому. Всупереч прогнозам медиків, дівчина через три місяці прийшла до тями, після чого лікарі виявили всередині неї, як вони висловилися, «чужорідне тіло». Здавалося, ніби в дівчині щось росло. Лікарі не вірили власним висновкам: Джемма була на четвертому місяці вагітності! Але ні батька дитини, ні своїх батьків, ні навіть три останні роки свого життя дівчина не пам’ятала: серйозні пошкодження мозку викликали втрату пам’яті.

Лікарі поставили Джемму перед вибором: аборт або пологи без будь-яких знеболюючих – організм дівчини не зміг би їх перенести. Всі були впевнені, що майбутня мама відмовиться від дитини, адже пологи зі зламаною спині могли вбити її.

«Мені сказали, що я можу зробити аборт, якщо захочу. Але я не могла – я вже відчувала, як малюк росте всередині мене. Було дуже важко – я за собою не могла доглядати. Ходити було моторошно боляче. Але я весь час думала, що ця дитина дана мені не просто так».

Усвідомивши майбутні труднощі і нестерпний біль, який їй доведеться перенести, Джемма вирішила залишити дитину.

«Я подумала, якщо малюк вижив після цієї страшної аварії, значить, я не маю права його вбивати».

2 травня 2013 року лікарі провели кесарів розтин. Всі негаразди раптом канули в лету, коли Джемма глянула на свого новонародженого сина Рубена.

Після пологів молодій мамі довелося пройти ще через кілька операцій, але маленький Рубен кожен день змушував її забувати про біль.

Навіть у такому важкому становищі Джемма вирішила піти на ризик. На таку самовідданість здатні лише справжні матері • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост