В Україні панедемія серцево-судинних захворювань. Коронавірус пасе задніх

Останнім часом серед наших земляків усе більше людей із ожирінням, що призводить іще й до цукрового діабету, проблем із опорно-руховим апаратом та викликає ряд інших хвороб. У тому числі – рак. А якщо додати до всього ще й велику кількість спожитого магазинного м’яса та продукції з нього: ковбас, паштетів, сосисок тощо, нафаршированого антибіотиками та гормонами росту (аби за життя ті тварини швидко росли і не хворіли), то й дивуватися немає чому, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

А від раку у цьому році, який за смертністю на другому місці, померла 49 021 людина. А ще хвороби органів травлення стали причинами смерті 16 тис.  осіб.

Біда ще й у тому, що українці нерідко зловживають алкоголем. Звідси – і хвороби, і злочини. Наприклад, цьогоріч від передозування алкоголем, лише уявіть, загинуло 2 229 людей.

Коронавірус, яким лякають на кожному кроці, виявляється, забрав не так уже й багато життів, як дехто думає (якби було менше залякувань з боку Міністерства охорони здоров’я, то кількість смертей була б у рази меншою). За даними моніторингу Національної служби здоров’я, від COVID-19 за січень-серпень 2021 року померли 34 022 людини. А, скажімо, від грипу, за даними Держстраху – 10,68 тис. осіб.

Цікаво, що аварії, утоплення, отруєння та пожежі стали причиною смерті 18 627 українців!  Лише вдумайтесь. Від нещасних випадків померло усього у п’ять разів менше людей ніж від коронавірусу. А якщо додати ще й 4 099 самогубств та 848 умисних вбивств, скоєних за 7 місяців… то взагалі пандемія виходить не є пандемією, бо якщо включити логічне мислення, смертність не є вже й такою масовою, як нам кажуть • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост