У Хусті у термальному курорті Апартель Рікка Хуст відкрився пункт безкоштовної вакцинації від Covid-19

4 листопада у Хусті у термальному курорті Апартель Рікка Хуст відкрився пункт безкоштовної вакцинації від Covid-19.

Всім провакцинованим в Апартель Ріка у подарунок надається можливість безкоштовного відвідування термального комплексу.

Вперше на території Закарпатської області соціально-орієнтований бізнес вступає у боротьбу з пандемією, надаючи приміщення і все необхідне для вакцинації населення оснащення.

«Ми вакцинуємо наших гостей і всіх охочих сертифікованими вакцинами на вибір – Рfizer, Аstrazeneca та CoronaVac. Вважаємо, що нам під силу зробити вакцинацію комфортною і доступною і зробити свій вклад у набуття колективного імунітету населенням, що є надзвичайно гострим питанням для країни у час пандемії. Аби стимулювати вакцинацію, ми підготували бонуси від закладу кожному вакцинованому – безкоштовний відпочинок у комплексі», – каже директор термального комплексу Михайло Рацин.

На відкриття пункту вакцинації завітали і представники влади – депутат Закарпатської обласної ради Василь Крулько і Хустський міський голова Володимир Кащук.«На жаль, Україна пасе задніх порівняно з Європою за темпами вакцинації. На Закарпатті ситуація взагалі катастрофічна. Наразі щеплено лише 23% закарпатців. Я вважаю, що вакцинація на термальному курорті Апартель Рікка Хуст – гідний приклад для інших підприємців бути соціально відповідальними і надзвичайно важлива подія. Сподіваюсь, що цей приклад стане певним флешмобом на території Закарпаття і його підхоплять інші підприємці, які почнуть відкривати подібні безкоштовні пункти вакцинації», – зауважив депутат Закарпатської обласної ради Василь Крулько.

Хустський міський голова Володимир Кащук наголосив, що досвід Китаю та Європи показав, що лише масова вакцинація зупинить пандемію цієї небезпечної хвороби. І висловив надію, що кожен, хто ще вагається, прийме правильне рішення для себе і зробить необхідне щеплення.Варто зауважити, що у перший день роботи пункту щеплення у Апартелі Рікка Хуст вакцинувалось уже 10 людей – і отримали свої бонуси від організаторів.

Сподіваємось, ця подія стане позитивним поштовхом і для інших представників бізнесу Закарпаття, бо лише спільними і скоординованими діями зможемо повернутися до нормального життя і забути про всі карантинні обмеження. І найголовніше – вберегти життя своїх родин.