Хто і чому сіє коронавірусну паніку

Для когось зараз період великого збагачення. Тому відпускати жодну хворобу декому не хочеться. І ще вигідніше запустити паніку, аби більше купували ліків. Відомо ж, фармакологія- найбагатша галузь у світі і заробляє більше, ніж ті, хто займається продажем зброї, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ось звідси і всі страхи, погрози…. При цьому на поводу галузі пішли навіть очільники країн. Бо ж ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров’я), до складу якої входять ні… не лікарі… не вчені зі світовими іменами… а фармацевти…  взяла на гачок усю Америку та Європу, у тому числі й Україну. Це саме вони нав’язують вакцинацію, саме вони змушують носити маски, які як уже довели вчені, ні від чого не захищають, саме вони вбивають бізнес, вводять обмеження для людей, обмежуючи всі права і свободи населення.

Наше ж Міністерство охорони здоров’я  їм усіляко підігрує і гнобить власну націю… замість того, щоб вчити людей жити правильно, зміцнювати імунітет природними шляхами без хімікатів, активно проводити час і вживати якомога менше ліків… Дуже сумно, що багато хто з українців цього не розуміє.

Епідемія залякування людей, яка вирує у всьому світі, набагато страшніша за саму епідемію коронавірусу. Адже страх, як відомо, породжує вже сам по собі багато інших проблем і далеко не робить людей здоровішими, скоріше навпаки. А українській владі шляхи залякування дуже подобаються. Тож чиновники не нехтують нічим. Людей відмовляються без сертифікату про вакцинацію пускати до поїздів, автобусів, навіть на роботу… А якщо в людини протипоказання, адже відомо далеко не один випадок, коли після щеплень помирали… навіть молоді 19-річні! Та це не цікавить нікого! У той же час є випадки, коли саме від ковіду помирали люди, які мали навіть не одне, а три щеплення! Тож для кого весь цей цирк?  І не виключено, що після третьої дози потрібна буде четверта, потім п’ята… а може й колотися пропонуватимуть щомісяця. 

У будь-якому разі робити щеплення чи ні, за кожну людину повинен вирішувати не якийсь чиновник, а рішення приймати вона має особисто, бо мова де саме про її життя і здоров’я! • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост