Студентка зробила ДНК-тест і не знайшла себе серед живих

У Великобританії студентка вирішила дізнатися історію своєї родини і не знайшла себе серед живих. Про це повідомляє Liverpool Echo, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

23-річна Лідія Еллен з Ліверпуля розповіла, що під час вступу до університету попросила у матері свою медичну карту, і виявила, що щеплення MMR (комбіноване щеплення проти кору, епідемічного паротиту та краснухи), яке вводять в півтора роки, їй зробили в липні 1997 року. При цьому сама дівчина народилася в 1998-му, інформує Ukr.Media.

«Я була дуже здивована. Батьки теж були в замішанні. Очевидно, мама точно знає, коли я народилася і була вакцинована », – говорить Елен.

Дівчина подумала, що це «безневинна помилка», проте кілька років тому вирішила зробити ДНК-тест. З’ясувалося, що «найважливішим» для її генеалогії територією є Мерсісайд.

«Однак, коли я ввела ім’я і дату народження, виявилося, що в базі даних мене немає. Є тільки люди з таким же ім’ям і іншою датою народження», – розповіла дівчина.

Еллен здивувалася тому, що «не існує» і вирішила розібратися. Вона з’ясувала, що запис про щеплення, швидше за все, був звичайною помилкою – найімовірніше, лікар записав її ім’я неправильно або нерозбірливо. Але власна відсутність у базі даних так і залишилася для неї загадкою.

«Я можу тільки припустити, що не потрапила в базу, тому що у них просто немає записів про мене. Я не переїжджала, не виходила заміж, не вмирала», – пожартувала дівчина.

Крім того, вона розповіла, що разом з батьками не може знайти свідоцтво про народження. При цьому у неї не було проблем з отриманням документів.

На подив Еллен, після того, як вона розповіла свою історію в соцмережах, вона отримала у відповідь «багато ненависті», проте інші люди поспівчували їй і розповіли, що теж стикалися з подібною ситуацією. «Деякі навіть намагалися встановити мою особу, копаючись в архівах і піднімаючи справи про зниклих безвісти!» – здивувалася Еллен • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост