Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзди нового прискореного графіка до Закарпаття

«Укрзалізниця» відкрила продаж на поїзди нового графіка руху, який починає діяти з 12 грудня. У новому графіку передбачено 19 нових поїздів, ще 49 поїздів будуть прискорені.

Рекламуйся!

Продаж квитків на всі поїзди нового графіка руху буде відкрито до кінця листопада.

Серед нових маршрутів можна відзначити поїзд № 59/60 Київ – Чоп з більш зручним сполученням. Вартість купейного квитка становить 515 гривень. Відправлення зі столиці о 20:21, прибуття до Чопа о 15:33.

Вартий уваги і фірмовий поїзд № 95/96 Київ – Рахів за зниженою ціною порівняно з поїздом старого графіка. Вартість купейного місця коштуватиме 663 гривні.

Нагадаємо, що Кабмін вніс зміни до постанови № 1236, які передбачають посилення правил для пасажирських перевезень у регіонах зі значним поширенням COVID-19. Залізничні перевезення в далекому сполученні дозволені пасажирам за умови наявності:

квитка на поїзд;

документа, що посвідчує особу (перелік таких документів затверджено наказом Міністерства транспорту та зв’язку);

документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19,

або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19 (сертифікат про вакцинацію може бути або паперовий, або згенерований у застосунку «Дія»);

або негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд).

Для пасажирів віком до 18 років наявність вищевказаних документів, крім проїзного документа та документа, що підтверджує особу, не вимагається.