Дівчина рятує і утримує вдома диких тварин

Художниця стала господинею двох сов та інших незвичайних вихованців

Переплюнула Гаррі Поттера, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Художниця стала господинею двох сов та інших незвичайних вихованців. Переплюнула Гаррі Поттера, інформує Ukr.Media.

Напевно, кожен любитель оповідань про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера мріяв завести собі сову в якості домашньої тварини. У багатьох це і залишилося нездійсненним бажанням. Адже ці хижі птахи потребують постійного догляду і нагляду.

Однак користувачка TikTok Rina Gerdt не вважала це перешкодою. У заміський будинок вона переїхала заради своїх нових вихованців, сов Мухи та Герміони. Зараз разом з літаючими хижаками живуть дві білки, кіт, павук, хом’як, а також пара їжаків і щурів.

Незважаючи на таку велику кількість вихованців, всі вони ладнають один з одним і відчувають себе цілком комфортно. Господиня ж прагне забезпечити їх любов’ю, турботою і належним доглядом.

Звірки не виходять на вулицю і живуть тільки в межах будинку, але це їм не заважає радувати користувачів TikTok своїм милим виглядом і кумедними іграми один з одним.

Однак не всі підписники дівчини підтримують її прагнення тримати в одному приміщенні таку кількість домашніх тварин. Деяких людей бентежить той факт, що такі хижі птахи, як сови, живуть разом з господинею, а не на волі. Однак дівчина пояснила, що у одного з вихованців проблеми з крилами, через що в дикій природі його відразу б чекала загибель, другий же птах спочатку виріс у людини, тому мисливських навичок у нього немає.

Ріна вирішила подарувати хижакам щасливе і безтурботне життя. А вони взамін дали дівчині популярність. Адже відео за участю вихованців набирають тисячі переглядів і лайків.

Тваринки приносять своїй господині не тільки певну медійність, а й натхнення. Дівчина часто зображує домашніх тварин на своїх картинах  • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост