Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №45

Страх та паніка роблять людей більш хворими за саме захворювання

Нещодавно в Києві почалися масові протести проти вакцинації. Цього потрібно було очікувати, адже люди вкрай незадоволені тим, як їм нав’язують щеплення. Дехто через це навіть втратив роботу. А незабаром горе-чиновники планують добратися до святого-святих – дітей і пропонують їх вакцинувати із 12 років. Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Екс-закарпатець Шуфрич купив телеканал. Якщо його забриють планує придбати інший

Народний депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Нестор Шуфрич став власником телеканалу UkrLive (ТОВ «Телепростір»). Він заявив, що якщо закриють і цей канал ㅡ буде відкривати нові, поки не приверне увагу «світової спільноти». Про це і більше у газеті ЯСНО.

Вступ України до НАТО: чого так боїться Росія?

Чому можливість вступу України до Альянсу викликає такий спротив?

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков знову заговорив про те, що вступ України до НАТО ‒ це якась «червона лінія» для Кремля, після якої в Москві ухвалюватимуть рішення щодо захисту національної безпеки. Власне, нічого нового в таких заявах немає. У Москві говорять про «червоні лінії» та проблеми з національною безпекою буквально з першого дня розширення НАТО. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чому Медведчуку ще не вручили звинувачення

Захист народного депутата Віктора Медведчука продовжує ознайомлення з матеріалами справи про держзраду та замах на розграбування національних ресурсів, за яким суд узяв його під особисті зобов’язання. Це затягує вручення обвинувального акту. Найцікавіші деталі – у газеті ЯСНО.

Вимагати гроші у батьків на потреби школи – незаконно

На цьому наголосив освітній омбудсмен Сергій Горбачов під час всеукраїнського форуму “Україна 30. Безпечна громада” 4 листопада.  Він звернувся до голів територіальних громад та управлінь освіти з проханням припинити залучення батьківських коштів на потреби, які мають фінансуватися з місцевого бюджету. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Закон про олігархів зустрів найбільшу протидію за всю історію Ради

Закон про деолігархізацію відчуває найбільший опір за всю історію IX скликання Верховної Ради.

Про це у програмі “Украина на самом деле” телеканалу “Дом” заявив представник Президента у Конституційному Суді України, народний депутат від “Слуги народу” Федір Веніславський. Більше – у газеті ЯСНО.

Дівчина зцілилася за допомогою їжі

Важила 115 кілограмів, зараз – 58

Нещодавно у газеті «Поради здоров’я» прочитала статтю про те, як дівчина змінила раціон, перейшла на сироїдіння (їжа без термічної обробки, без продуктів тваринного походження – м’яса, молока, яєць) і зцілилася від багатьох хвороб. Так от хочу поділитися і своєю історією. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Залишила сина в пологовому. Через 30 років на колінах просила у нього вибачення

Іноді в молоді роки дівчата роблять легковажні вчинки, про які шкодують усе до кінця своїх днів. І далеко не завжди спізніле каяття дає полегшення. Саме таку історію із власного життя розповіла газеті ЯСНО закарпатка Ольга. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Вада серця, епілепсія, відставання в розвитку. Подружжя рятувальників без вагань всиновило хворого хлопчика

Кирило та Христина Язєви працюють у Міністерстві надзвичайних ситуацій України. Вона – психолог, а він – рятувальник. Подружжя не мало біологічних дітей, тож вирішило піти на всиновлення. У березні цього року в їхній родині з’явився 2-річний малюк Демид. А невтішні діагнози хлопчика не злякали нових батьків. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

У 57 замість пенсії пішла у пологовий і народила здорову дитину

Ви напевно чули таку абревіатуру, як ЕКО, але не всі знають, що вона означає. ЕКО — це екстракорпоральне запліднення (запліднення поза тілом), або як кажуть в народі запліднення «в пробірці». Ця сучасна репродуктивна технологія допомогла багатьом жінкам відчути ні з чим незрівняне щастя материнства. Про один такий випадок ми і розповімо сьогодні. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Дитина народилася з вагою 212 грамів. Жива, здорова і вже вдома

Дівчинку Ю Сюань, яку вважають найменшою недоношеною дитиною в світі, виписали з лікарні Сінгапуру через 13 місяців після народження. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Сергію 66, а Інні – 67: освідчився в Парижі, зробив пропозицію біля Ніагарського водоспаду, одружилися в Лас-Вегасі

Подружжя українців познайомилися і закохалися один в одного вже в зрілому віці. Сергію 66, а Інні – 67, сім років тому вони прийняли рішення одружитися, і не в простому місці, а в Лас-Вегасі.

Їм здається, що тільки в той момент вони почали насолоджуватися життям, йдеться в сюжеті програми. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Діти називають мене Франкенштейном після того, як хірурги пришили мою руку до живота

35-річний чоловік отримав жахливі травми правої руки та передпліччя після аварії 9 вересня цього року. Він потрапив у аварію і думав, що вже втратив руку.

На щастя, Мартіну Шоу з Англії вдалося уникнути інших травм, але його діти тепер називають його Франкенштейном. Машина британця чотири рази перевернулася перш ніж приїхала швидка. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Вперше в Україні успішно провели унікальну операцію із пересадки легень

Львів’янина, якому вперше в Україні успішно пересадили легені, виписали з міської лікарні швидкої допомоги. 56-річний Віктор Бабій хворів на бульозну емфізему легень більше ніж 10 років, три з яких він був кисневозалежним. Через це чоловік практично не виходив з дому. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Часте миття рук може бути небезпечним, попередила дерматологиня

З появою коронавірусу весь світ звернув пильну увагу на гігієну рук. Саме вона вважається одніим із головних заходів профілактики COVID-19. Однак неправильне і часте миття рук може бути небезпечним. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Мама померлої 8-річої дівчинки бігала гола і гавкала. Страшні подробиці з життя родини, де трагічно загинула дитина

«Бігала в білизні по калюжах та була агресивною», – саме так характеризують сусіди маму восьмирічної Уляни, яка померла через отруєння стравою з каштанів. Натомість школа, де навчалась дитина, – у жалобі. Про дівчинку згадують суто з позитивного боку. То що ж змусило матір нагодувати своє дитя каштанами – голод чи кулінарні експерименти? Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

14-річна школярка врятувала немовля, яке багатодітна мати народила і викинула біля руїн недіючого заводу

Якщо батьки не озвуться і їх знайде поліція, їм загрожує до трьох років за ґратами.

На Тернопільщині на руїнах недіючого заводу знайшли новонароджену дитину. Немовля, загорнуте у шмаття, лежало у великій поліетиленовій сумці, посиніле від холоду, але живе. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Жінка використала суміш миючого засобу та бетону, щоб побудувати приголомшливий будинок

Їй сказали, що вона божевільна, але вона все ж побудувала оселю.

Австралійка на ім’я Катрін кілька років тому переїхала до Монтесуми, Коста-Ріка, щоб почати життя з чистого аркуша і знайти усамітнення з природою. Сказати, що їй це вдалося, не сказати нічого! Зараз жінка живе посеред густих джунглів у казковому будиночку, який більше нагадує чи то хатину ельфів, чи печери з мультсеріалу «Флінстоуни». Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

4-річний хлопчик викликав поліцію, щоб показати свої іграшки

Поліцейський визнав, що іграшки круті, і включив для дитини мигалку.

У Новій Зеландії 4-річний хлопчик викликав поліцію, щоб показати свої іграшки. Поліцейський визнав, що іграшки круті, і включив для дитини мигалку. Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Найвища жінка світу має зріст 215 сантиметрів

Така висота є далеко не в радість

Турчанка Румейса Гельгі зі зростом 215,16 см увійшла до Книги рекордів Гіннеса як найвища жінка у світі.

Румейса Гелджі страждає від рідкісного генетичного захворювання під назвою синдром Вівера, який, серед іншого, викликає прискорений ріст. Жінка переважно користується інвалідним візком, іноді може недовго ходити з допомогою ходунків. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Яку загрозу несуть салони краси та як мати чисту шкіру

Колись сифіліс вважався чи не найстрашнішою хворобою. По-перше, заразитись було ганьбою, а по-друге, не було нормального лікування. Нині маємо інші, більш небезпечні захворювання і «нагородити» ними когось вже не звучить так страшно. Але поряд із венеричними маємо й чимало шкірних захворювань, набути які можна у салонах краси та в інших громадських місцях. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Дівчина перетворила звичайні шпаківні в міні-будиночки

У пташиних будинках можна знайти меблі, квіти в горщиках і килими.

Дівчина з Великобританії перетворила звичайні шпаківні в міні-будиночки. У пташиних будинках можна знайти меблі, квіти в горщиках і килими. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Рідкісне черепашеня з’явилося на світ з двома головами і шістьма кінцівками

Співробітники Центру захисту дикої природи Birdsey Cape в американському штаті Массачусетс виходили рідкісне черепашеня з двома головами та шістьма кінцівками. Про це повідомляє Daily Star.

Двоголове дитинча вилупилося з яйця рідкісної горбкуватої черепахи, яке фахівці забрали з небезпечного місця. У центрі його помістили в інкубатор та забезпечили йому необхідні умови. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Жінка потрапила у в’язницю за фотографію ведмедя

Американці виписали штраф у розмірі 2000 доларів і засудили на чотири дні в’язниці за те, що вона потурбувала сімейство ведмедів гризлі. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Кілька правил допоможуть вам усе встигати і бути завжди задоволеними

Можна навчитися усе встигати за умови дотримання певних правил.

Ці кілька правил допоможуть вам усе встигати і бути завжди задоволеними. Можна навчитися усе встигати за умови дотримання певних правил  Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост