За продаж пива неповнолітнім в Ужгороді продавець сплатить штраф 6800 гривень

Два десятки протоколів розглянули напередодні в Ужгородській міській раді на черговому засіданні адміністративної комісії.

Більшість стосувалися порушень правил благоустрою – ужгородці викидали на  контейнерний майданчик листя чи речі, які не можна складати у  загальні контейнери, викидали сміття на зелену зону. Одна ужгородка обривала кущі квітів на круговому перехресті вулиць Капушанської та Миколи Бобяка, чоловік вигулював стафордширського тер’єра без намордника та ошийника. Двоє розмістили відкриті літні майданчики-тераси біля своїх кав’ярень без дозвільних документів, один підприємець самовільно встановив закритий контейнерний майданчик у дворі загального користування. Приватні особи сплатять штрафи 340, 680 та 1360 гривень, а підприємці – 850 і 1700 гривень. Наприклад, за те, що ужгородець залишив на тротуарі пляшку від газованого напою і до того ж не з’явився на засідання комісії, повинен заплатити 1360 грн. 

За продаж пива неповнолітнім продавець сплатить штраф 6800 гривень.

Оштрафували також підприємців за вивіски та інші рекламні конструкції без оформлення відповідних документів.

У кількох випадках правопорушникам винесли попередження.

Ті, хто не з’явилися на засідання адміністративної комісії, отримають за правопорушення максимальні розміри штрафів, повідомляє Ужгородська міська рада 

ЗакарпатПост