Гороскоп на тиждень. 15 – 21 листопада 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Постарайтеся позбутися від боргів на цьому тижні. Це стосується не тільки фінансових боргів, але і обіцянок, які ви давали раніше близьким людям. Порожніх слів на вітер краще не кидати, інакше проблеми прийдуть дуже швидко. Ваш єдиний шанс на перемогу — це чесність по відношенню до самих себе.

Понеділок буде найкращим днем тижня, найбільш продуктивним. Субота ж, навпаки, виявиться у владі негативу. У цей день багато різних дрібниць буде напружувати вас, причому джерело цієї напруги буде до кінця не зрозумілою. При цьому тиждень буде досить позитивним і приємним. Потрібно лише трохи постаратися самим, щоб не втратити нитку, яка веде до успіху у всіх сферах життя.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям потрібно зрозуміти, що їхнє життя може змінитися в кращий бік на цьому тижні.

Причини змін зрозумілі, але сам механізм не до кінця ясний. Найкращий оберіг від невдач для вас — це бажання розвиватися. Тельцям треба подолати себе і почати дивитися на життя простіше. Це буде прекрасний час для нових починань, важливих справ і для боротьби зі своїми недоліками. Немає нічого більш приємного, ніж усвідомлення свого призначення.

БЛИЗНЮКИ

Вам вдасться дізнатися про свою майбутню долю. У цілому тиждень буде прекрасним для будь-яких справ.

З іншого боку, дисгармонія може зіграти на руку тим, хто хоче присвятити ці сім днів відпочинку і релаксації. Абстрагувавшись від проблем і суєти, ви станете більш щасливими. Це сприятливий час для відпустки, цікавих поїздок, спілкування з рідними і близькими. Вдома краще просто відпочивати і насолоджуватися життям.

РАК

Постарайтеся не виходити за межі зони комфорту. Вас може спіткати апатія і депресія, якщо ви не попрацюєте над своїм світоглядом, над своїми бажаннями. Будьте більш щедрими до оточуючих.

Імпульсивність завадить виконанню ваших бажань. Справа в тому, що необачні вчинки і різкі слова можуть налаштувати абсолютно будь-якої людини проти вас. Це нормально в такі періоди, так що краще двічі думати, перш ніж говорити або робити щось. Найгірше те, що ви можете не помітити проблему, створену вами самостійно.

ЛЕВ

Забудьте про фінанси. Залучення грошей не має особливого сенсу цього тижня. Зайві емоції краще тримати при собі, так само як і амбіції.

Найкращий варіант розвитку подій для Львова — нові знайомства, нові емоції. Особливо вдалими будуть знайомства з метою побудови любовних відносин, тому не втрачайте шанс встановити контакт з тим, хто вам подобається. Так само позитивно нові зв’язки позначаться на вашому успіху в роботі, бізнесі, творчості. Будьте самими собою, але трохи більш дипломатичними.

ДІВА

Проблеми в житті з’являються завжди і у всіх. Причини їх появи прості — енергетичні ями, які ми створюємо самі. На цьому тижні ви не будете захищені від розладів, депресій та апатії. Ваша енергетика буде позбавлена позитивного підживлення. Це погано для тих, хто хотів провести тиждень максимально активно.

Ваша сексуальна енергетика буде значно слабкіше, ваш настрій буде не найкращим. Що стосується удачі в цілому, то вона теж вас покине. З іншого боку, проблеми не будуть приходити з нізвідки, тому що негативного впливу планет теж не буде. Ви будете перебувати у вільному плаванні. Не бійтеся ризикувати, якщо гра варта свічок. Невеликі промахи будуть допустимі.

ТЕРЕЗИ

Привернути любов, успіх і достаток на цьому тижні допоможе усамітнення. Від людей буде виходити багато негативної енергії, а ви станете якимось провідником, накопичувачем. Таке буває, так що потрібно просто абстрагуватися від того, що вам будуть говорити люди. Вчинки їх можуть бути необґрунтованими, необдуманими і дуже неприємними.

Близьким людям можна сказати, що вам хочеться побути одним, але не варто їх ображати без приводу. Не слід примножувати негатив. Що б не сталося, залишайтеся дипломатичними і стежте за тим, що говорите і, найголовніше, як кажете. Не породжуйте негатив, тому що це може вплинути на якість відносин любовних і дружніх.

СКОРПІОН

Грошовим талісманом для Скорпіонів на цьому тижні буде холодна голова. Не варто нервувати через дрібниці і дозволяти собі різкі слова на адресу людей, з якими ви працюєте. Покупки теж краще проводити в спокою й умиротворення.

У любові ситуація буде цікавою. Щастя прийде саме, але може і піти, причому досить швидко. Життєві пріоритети сімейних Скорпіонів повинні залишатися незмінними. Якщо ви хочете справити враження на другу половинку, то постарайтеся більше віддавати, ніж брати. Така модель поведінки допоможе вам зміцнити довіру.

СТРІЛЕЦЬ

Сонце бере ситуацію в свої руки. Досягти успіху у фінансовій сфері буде складніше звичайного тільки в понеділок. Із вівторка ваше життя зміниться, думки стануть більш позитивними. Працювати буде набагато простіше, адже ви станете більш продуктивними у всіх сенсах.

У любовних справах проблем теж не буде, хоча зайва емоційність вам зараз ні до чого. Це буде дуже позитивний час для любові і нових знайомств. Успіх буде чекати тих, хто відкритий і готовий до всього нового.

КОЗЕРІГ

Сатурн візьме в свої руки кермо влади на цьому тижні. Удача буде з вами протягом усіх семи днів. Покращити настрій та змінити життя на краще вам допоможе зміна обстановки. Тільки так можна буде стати успішніше, адже нові емоції завжди гарні. Все наше життя складається з постійно змінюють один одного емоцій. Нові пригоди змусять вас відчути смак до життя.

Успішне зміна курсу не настільки важливо, наскільки зміна світогляду. Все, що ви бачите навколо себе, є наслідком того, про що ви думаєте і мрієте. Не створюйте собі обмеження і не ставте перед собою важкі завдання. Робіть своє життя простіше. В іншому випадку на вас обрушаться нові негаразди.

ВОДОЛІЙ

Любовна сумісність вас і вашої другої половинки не повинна бути тавром. Якщо ви бажаєте познайомитися з кимось, звертайте увагу в першу чергу на себе.

У справах і на роботі удача не покине вас, однак доведеться добряче попрацювати, щоб справити враження на начальство. Ваше життя не повинне бути одноманітним, тому можна витратити трохи зароблених грошей на себе улюблених. Можна змінити обстановку, якщо у вас вийде. Спробуйте з’їздити кудись, хоча б у відрядження. Не сидіть на місці — динаміка буде корисною.

РИБИ

Перша половина тижня може виявитися досить важкою. У понеділок ситуація буде стабільною. Потім вона втратить свою силу. Ви будете вільно плавати по океану життя. Не сподівайтеся на випадковість або удачу.

Із середи з цього дня почнеться біла смуга, а складнощі підуть на другий план. В неділю і зовсім почнеться дуже позитивний період. Друзі готові прийти до вас на допомогу практично в будь-яких справах. Це буде дуже хороше завершення тижня • повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост