Матеріально ні смерть, ні каліцтво у випадку реакції організму на вакцину у нашій країні ніхто не компенсовує рідним

В Україні із  тими, хто відстоює власну позицію і не хоче вводити в організм невідому речовину сумнівного походження вже на всю красу почали боротися. МОЗ стало найбільшим каральним органом, повністю підпорядкувавши собі поліцію, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Як, зокрема, це повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Роман Ус, на Закарпатті поліціанти вже складали понад 2,5 тисячі адмінматеріалів за порушення карантину та відкрили 112 кримінальних справ за підробку COVID-сертифікатів.

Звісно, підробка документів є злочином, а це – карається. Однак для когось купити той сертифікат є єдиним засобом порятунку життя. Адже є люди алергічні, які вакцинацію можуть не пережити. І є випадки навіть у нашому краї, коли після щеплень помирали. На жаль, чомусь вони не розголошуються, тримаються у великій таємниці і у висновках експерти пишуть різні надумані причини, а не правду. До того ж, матеріально ні смерть, ні каліцтво у випадку реакції організму на вакцину у нашій країні ніхто не компенсовує рідним.

І при цьому на Закарпатті створено аж  24 рейдові групи, які перевіряють наявність в осіб сертифікатів про вакцинацію, ПЛР- чи експрес-тести. Жоден навіть найбільш резонансний злочин у так не розслідують. Так би правоохоронці боролися з корупцією чиновників, як із людьми, які не хочуть вакцинуватися.

І ще один факт. Хоч доведено, що маски ні від чого не захищають, так у людей і далі відбирають право вільно дихати. Як зауважив начальник відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Закарпатській області Дмитро Чиженко, з початку вересня було винесено 1043 постанови про адмінправопорушення за відсутність захисних масок та 17 протоколів за порушення режиму самоізоляції, перевищення кількості пасажирів у транспорті та перевезення пасажирів без наявності ПЛР-тестів • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост