Сергію 66, а Інні – 67: освідчився в Парижі, зробив пропозицію біля Ніагарського водоспаду, одружилися в Лас-Вегасі

Подружжя українців познайомилися і закохалися один в одного вже в зрілому віці. Сергію 66, а Інні – 67, сім років тому вони прийняли рішення одружитися, і не в простому місці, а в Лас-Вегасі, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Їм здається, що тільки в той момент вони почали насолоджуватися життям, йдеться в сюжеті програми, пише ВІСНИК.

Кожен день Сергій і Ніна починають з обіймів і поцілунків. А ще кілька років тому жоден з них не вірив у те, що знайде справжнє кохання в зрілому віці. Сьогодні подружжя проживають життя в своє задоволення. Пара об’їздила всю Європу, а коли вийшли на пенсію, зайнялися тим, про що завжди мріяли: зйомками у фільмах, рекламі та кліпах.

Сергій був одружений ще будучи студентом, і тоді розчарувався в любові, вирішивши, що підходящої для нього жінки не існує. Але, раптом, в 52 роки він зустрів свою Ніну. Жінка була на той момент вдовою, і вона написала йому в соціальних мережах.

У 2009 він зізнався їй в Парижі в любові. Ще через чотири роки було зроблено пропозицію поруч з Ніагарським водоспадом, а весілля було прийнято зіграти в Лас-Вегасі. Українських друзів без свята вони теж не залишили, і одружилися в рідних краях вдруге.

Після того, як вони в студії зняли відео в TikTok, ведучі запитали у пари, як зберегти романтику, і бути щасливим навіть в такому пристойному віці. “Знаєте, я вважаю, що по-перше жінка повинна бути мудрою, поступливою. Потім, обов’язково має бути довіра, взаєморозуміння, турбота один про одного. Це все і є любов ” – розповіла жінка • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост