Поки людей не почують, українці збиратимуться на мітинги проти примусової вакцинації

Не дають спокійно працювати у нас не лише перевізникам, але й підприємцям, а саме у приватному секторі задіяно найбільше закарпатців, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

За словами виконуючої обов’язки начальниці Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Сніжани Локес, із 1 січня до 3 листопада в області здійснили понад 53 тисячі заходів держнагляду (контролю), від початку року склали 1485 адмінпротоколів про порушення закладами встановлених карантинних обмежень. Йдеться про перукарні, салони краси, заклади торгівлі, ринки, освітні установи та інші. Ці керівники сплатять штраф від 17 до 34 тис. грн. І це в часи, коли в людей і так немає роботи… Невже наших земляків силою виганяють у Чехію, бо вдома у них відбирають право на працю… постійно вводять якісь обмеження, а ще й штрафують.

Тому й не дивно, що в Киві почалися протести, під час яких учасники вимагають скасувати карантинні обмеження та не звільняти працівників, які не вакцинуються від коронавірусу.

Люди стояли з плакатами із написами: «Ні примусовій вакцинації!», «Руки геть від наших дітей», «Страх убиває», «Вимкни телевізор та увімкни мозок», «Право на працю та освіту без штучного лох-дауна», «Право на живу (очну) освіту», «Ні, вакцинації-чіпізації» та інші.

Але людей, на жаль, так і не почули. Більше того, у МОЗ іронічно назвали акцію антивакцинаторів насмішкою над лікарями та померлими.

Цікаво, що організатори закликали мітингарів не говорити з журналістами. І вони мали цього разу рацію… бо ж більшість представників ЗМІ підспівують лікарям та МОЗ, компрометують професію, не розбираються у суті питання і поширюють різного року паніку та допомагають Ляшкові і компанії ще більше примусово насаджувати населенню щеплення, за якість яких абсолютно ніхто не несе відповідальності. Отже, скоріш за все, людям доведеться збиратися під Верховною Радою ще не раз і невдоволених буде все більше і більше, адже наші депутати придумують усе новій нові обмеження для українців, тільки аби їх більше залякати і змусити вакцинуватися • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост