У 57 замість пенсії пішла у пологовий і народила здорову дитину

Ви напевно чули таку абревіатуру, як ЕКО, але не всі знають, що вона означає. ЕКО — це екстракорпоральне запліднення (запліднення поза тілом), або як кажуть в народі запліднення «в пробірці». Ця сучасна репродуктивна технологія допомогла багатьом жінкам відчути ні з чим незрівняне щастя материнства. Про один такий випадок ми і розповімо сьогодні, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

57-річна Барбара Хіггінс з Нью-Гемпшира (США) народила сина Джека. Новонароджений вагою 2,6 кг був зачатий в результаті штучного запліднення. За день до пологів у його мами, яка кинула виклик віку, було тренування в спортзалі, пише hay-tv.

Барбара вирішила народити дитину після того, як 5 років тому померла її дочка Моллі. В інтерв’ю журналістам Барбара розповіла, що їй стали снитися сни, в яких вона хотіла мати дитину, і жінка подумала, що це ненормально. Але ці сни про дітей допомогли їй пережити горе. Через кілька років нею заволоділо непереборне бажання мати дитину. Барбара була тверда у своєму рішенні як ніколи!

Її чоловік Кенні Банжофф радий, що мрія Барбари здійснилася. Вони удвох зуміли подолати всі перешкоди. Адже штучне запліднення — дуже непростий шлях, який вони пройшли разом. Кенні пишається своєю дружиною і каже, що вона проявила себе як справжній боєць.

У той час як всі члени сім’ї на сьомому небі від щастя, Барбара трохи стурбована майбутнім дитини. У зв’язку з цим вона каже, що ніхто не може народити дитину і знати напевно, що вони побачать, як її виростить. Так, вона боїться і їй неспокійно за завтра, але вона так рада сьогодні!

На закінчення додамо, що згідно з Книгою рекордів Гіннеса Марія дель Кармен Бусада де Лара — найстаріша породілля у світі. Відомо, що ця іспанка в віці 66 років народила в 2006 році двійнят.

Порадіємо і ми за Барбару і Кенні. Нехай їх синочок Джек росте здоровим і щасливим на радість його батькам! Вірте у свою мрію і не здавайтеся! • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост