Хлопець не чистив зуби 23 роки і ось що з цього вийшло

Він залишився без зубів, але імпланти повернули йому пристойний вигляд.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Хлопець не чистив зуби 23 роки і ось що з цього вийшло. Він залишився без зубів, але імпланти повернули йому пристойний вигляд газета ЯСНО з посиланням на Ukr.Media.

Дітям дуже складно пояснити, навіщо кожен день чистити зуби. Що ж, фотографії цього хлопця можна використовувати як мотивацію навіть для найбільш великої “нехочухи».

Нещодавно у одній із соцмереж користувач із ім’ям VernalPathOG поділився своїми фотографіями до і після того, як йому вставили нові зуби. Пост моментально став популярним — хлопець помітно покращав. Але користувачі в подиві — через що ж зуби автора поста були в такому жахливому стані. Хтось припустив що хлопець захворів, але ні — юнак просто ніколи не стежив за своєю посмішкою.

Хлопець не чистив зуби 23 роки і ось що з цього вийшло. Він залишився без зубів, але імпланти повернули йому пристойний вигляд.

Немає пари зубів — не біда. Більше хлопець постраждав через підрив впевненості в собі. Останні роки автор навіть посміхнутися не міг. Але благо в його житті з’явилася людина, завдяки якій він не тільки зрозумів, що гідний любові, але і повернув собі посмішку. Вже два роки він зустрічається зі своєю коханою дівчиною, і саме її батьки нещодавно виділили юнакові гроші на імпланти. Попросити оплатити лікування своїх рідних хлопець не міг — їх вже немає в живих. У недавній публікації юнак звернувся до мами.

“Привіт, мам, мені вирвали всі зуби в 23 роки. Вони дуже хворіли через те, що я не дбав про них. Я повинен був слухати тебе, коли був маленьким. Батьки моєї нареченої дали мені грошей на імплантати, і я їм так вдячний! Але я все ще дуже нервую через все це. Заживає все дуже непросто, і я божеволію через постійні емоційні гойдалки — то щасливий що у мене є зуби, то турбуюся через це ж”.

Хлопець не чистив зуби 23 роки і ось що з цього вийшло. Він залишився без зубів, але імпланти повернули йому пристойний вигляд. Історія автора закохала в себе користувачів мережі. Його пост з перетворенням оцінило більше ста тисяч осіб, і тепер його благають посміхатися частіше. Хлопець жартує — зупинитися складно, адже він не робив цього так довго • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост