Жінка використала суміш миючого засобу та бетону, щоб побудувати приголомшливий будинок

Їй сказали, що вона божевільна, але вона все ж побудувала оселю.

Австралійка на ім’я Катрін кілька років тому переїхала до Монтесуми, Коста-Ріка, щоб почати життя з чистого аркуша і знайти усамітнення з природою. Сказати, що їй це вдалося, не сказати нічого! Зараз жінка живе посеред густих джунглів у казковому будиночку, який більше нагадує чи то хатину ельфів, чи печери з мультсеріалу «Флінстоуни», пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Але найцікавіше те, що для будівництва цього дива австралійка використовувала суміш із бетону та засобу для миття посуду. Що з цього вийшло дивіться нижче, інформує Ukr.Media.

Все своє життя Катрін жила у Відні, але одного разу завітавши до Монтесуми, вона назавжди закохалася в це місце. 2017 року жінка нарешті зважилася на переїзд. Тепер вона працює на крафтовій пивоварні та виготовляє натуральне мило з кокосової олії.

Якось Катрін прийшла в голову ідея побудувати в цьому зеленому раю купольний будинок. Але не простий будинок! Жінка дуже хотіла, щоб він був унікальним, щоб при погляді на нього «захоплювало дух».

І ось за кілька місяців наполегливої праці австралійці вдалося здійснити свою мрію. Так серед джунглів з’явився затишний куточок, який отримав назву Green Moon Lodge.

Але шлях Катрін до втілення своєї ідеї виявився не таким простим…

Жінка зіткнулася з першими проблемами ще на момент пошуку будівельників.

“Тут ніхто не знав про матеріал, який я хотіла використати, або про те, я к побудувати купол, не кажучи вже про поєднання одного та другого.”

На щастя, підрядника зацікавила ідея Катрін, і він погодився взятися до роботи.

Все почалося з визначення ідеальної щільності піни миючого засобу, яка б дозволила бетону зберігати міцність.

Після тривалих експериментів хлопцям вдалося виготовити потрібну суміш. Її заливали у спеціальні саморобні форми, щоб одержати блоки для будівництва будинку. Усього знадобилося 1200 таких блоків.

Катрін зізнається, що за час будівництва їм довелося зіткнутися з безліччю проблем, але хлопці щоразу вигадували для них творче рішення.

“Моє серце завжди починає стукати трохи швидше, коли я думаю про них. Вони були так віддані проєкту і працювали неймовірно старанно. Вони не просто зводили будинок, вони створювали магію.”

Містом швидко пролунали чутки про цю загадкову оселю. Місцеві жителі почали підходити до Катрін та цікавитися процесом, багато хто пропонував свою допомогу.

Завдяки таким доброзичливим сусідам біля будинку Катрін з’явилися гарні ковані вікна та двері, а також дах із видом на зоряне небо.

Над дизайном будинку Катрін працювала сама. І здається, її мета отримати унікальну оселю, не схожу на жодне іншу, виконана на 100%. Green Moon Lodge знаходиться серед джунглів, всього за три хвилини ходьби від пляжу. Будь-який бажаючий може провести відпочинок у цьому дивовижному місці • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост