Site icon zakarpatpost.net

У Тячеві за розбійний напад на помешкання пенсіонерки та грабіж засуджено трьох осіб

За публічного обвинувачення Тячівської окружної прокуратури засуджено трьох місцевих жителів, яких обвинувачують у розбої та грабежі, що вчинені групою осіб із проникненням у помешкання пенсіонерки в Тячеві.

Йдеться про розбійний напад, що трапився влітку минулого року. У судовому засіданні прокурор довів, що троє жителів Тячева проникли до будинку літньої жінки та забрали звідти належне їй майно – грошові кошти, мобільний телефон, золоті прикраси тощо. Крім цього, один із фігурантів вдарив потерпілу в обличчя, що призвело до тілесних ушкоджень та струсу головного мозку.

Відповідно до зібраних доказів, дії двох чоловіків кваліфікували за ч. 3 ст. 187 КК України, їх засуджено до 8 та 9 років ув’язнення відповідно із конфіскацією майна. До цього вони вже мали судимість за скоєння злочинів проти власності. Їх спільниця за грабіж із проникненням (ч. 3 ст. 186 КК України) засуджена до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 ЗакарпатПост

Exit mobile version