У 2017 році він був лисим, тепер має волосся довжиною більше півметра

Хлопець стверджує, що у нього є секрет відростити шикарні локони після того, як він перетворився з лисого до гордого власника 50-сантиетрових кіс, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Пранав Біджі, студент університету, який живе в Халлі, який став відомим завдяки своїм блискучим локонам, стверджує, що його чудова «грива» пов’язана лише з двома речами: шампунем і кондиціонером.

26-річний хлопець каже, що повністю поголив голову в 2017 році і витратив останні чотири роки на відрощування волосся, яке часто змушує людей зупинятися.

Правна, який нещодавно переїхав з Індії, щоб вчитися для отримання ступеня аспірантури, тепер взяв на себе місію поділитися своїми порадами з догляду за волоссям і стверджує, що має посібник із «ідеального волосся» на своїй сторінці в Instagram .

Він переконує, що його волосся тепер «найдовше за всю історію», і він «абсолютно любить» його, навіть якщо деякі люди знущалися з нього за це.

Хлопець пояснив, що раніше отримував неприємні коментарі про свої локони, коли люди запитували його, чи він «не може дозволити собі» підстригтися, повідомляє Hull Live .

Говорячи про своє волосся, Пранав наголошує: «Я просто люблю своє волосся і роблю це не для того, щоб добре виглядати чи щось таке. Я люблю доглядати за ним. Коли  тільки почав відрощувати його, отримував грубі коментарі. У Індії було не дуже нормально мати довге волосся у чоловіка, тому мене називали дівчиною і запитували, чи не можу я дозволити собі підстригтися».

Пранав з гордістю демонструє своє волосся в соціальних мережах і радить не мити його занадто часто, щоб воно відросло.

Він стверджує, що ключ до досягнення таких довгих локонів, як у нього, полягає в тому, щоб не використовувати жодних продуктів – лише шампунь і кондиціонер. Проте він миє волосся лише раз на тиждень.

«Вам насправді не потрібно дуже часто мити волосся, тому що ваша шкіра голови має власну олію, і саме це сприяє росту волосся», — стверджує Пранав.

Він стверджує, що розчісує волосся щодня, щоб запобігти їхньому заплутуванню, і змащує волосся маслом один-два рази на тиждень «залежно від того, наскільки воно сухе».

Пранав закликав інших любителів волосся «експериментувати та пробувати різні процедури», щоб знайти те, що підходить їм.

Він радить: «Треба витрачати на це час і належним чином доглядати» • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост