Серійний ґвалтівник задовольнив пристрасті з 79-річною жінкою і спробував утекти до іншої держави

На рахунку затриманого не єдиний статевий злочин: у лютому його притягували до відповідальності за сексуальне насильство над двома односельчанками, але йому вдалося уникнути покарання, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

В Одеській області зловили зловмисника, який зґвалтував 79-річну жінку

Як пише «Судово-юридична газета», роздільнянський районний відділ поліції в Одеській області повідомляє, що до домоволодіння 79-річної жінки, яка не зачинила будинок, проник сусід і, застосувавши силу, зґвалтував її.

Після скоєного чоловік почав ховатися від слідства. Розшукали втікача в обійсті знайомих. Як з’ясувалося, він збирався втекти до сусідньої держави. Не полишаючи намір уникнути покарання, правопорушник кинувся чинити опір правоохоронцям і спричинив закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку одному з оперативників.

На рахунку затриманого не єдиний статевий злочин: у лютому його притягували до відповідальності за сексуальне насильство над двома односельчанками, але того разу йому вдалося уникнути покарання, бо на судовому засіданні потерпілі відмовилися від приватного обвинувачення.

Цього разу чоловіку доведеться понести відповідальність і за зґвалтування, і за насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Фігуранту вже оголосили підозру за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 345 того ж кодексу, триває. Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей, – п’ять років позбавлення волі. Наразі правопорушник в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост