Трилапий собака підкорив людей своєю людською ходою

Пес Декстер став популярним у соціальних мережах завдяки своїй звичці пересуватися на задніх лапах, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Адаптуватися ходити на двох лапах 6-річному Декстеру довелося, після того як він втратив одну лапу, коли його збила машина. Проте відсутність четвертої лапи не заважає хвостатому жити повноцінним життям та насолоджуватися прогулянками зі своєю господинею.

“Він увійшов у наше життя чотирилапим цуценям, ми його “усиновили”. Він народився у квітні 2015 року, але в березні 2016 його збила машина”, – розповіла господиня собаки Кенті в інтерв’ю для BoredPanda, інформує Ukr.Media.

Після нещасного випадку Декстеру знадобився більше п’яти операцій за один рік, щоб він відновитися. Втративши одну лапу, пес почав стрибати, щоб пересуватися. Але незабаром він адаптувався до нового способу пересування і почав опиратися свої задні лапи. За словами Кенті, реакція людей, коли вони бачать, як він ходить на задніх лапах на вулиці, позитивна, і багато хто зачарований тим, що собака ходить як людина.

Популярність Декстера стрімко зростає в TikTok, куди власники собаки регулярно викладають ролики з прогулянки чи повсякденних звичок собаки спускатися стрибком сходами та йти на задніх лапах до сусідньої кімнати.

Одне з таких недавніх відео набрало майже 8 мільйонів лайків та тисячі коментарів користувачів, яких вразила хода хвостатого:

“У собаки постава краща, ніж у мене”.

“Він ходить по дому так, ніби це він оплачує рахунки”.

“Це було неочікувано!”

“Це так мило, що він сам пристосувався так ходити”.

Сторінка трилапого собаки вже має понад 650 тисяч підписників, які стежать за його життям онлайн та охоче знайомляться з ним наживо.

“Під час однієї з прогулянок незнайома жінка стала вигукувати його ім’я, вона зробила розворот на машині перед величезною групою людей, підбігла до нього і обняла його, як давно втраченого друга. Деякий час вона була підписницею в Instagram. Це шокувало людей, і вони почали ставити питання про Декстера”, – розповідає Кенті.

Незважаючи на всю популярність, за словами власника, Декстер все ще залишається сімейним собакою, який веде активний спосіб життя з прогулянками та походами в горах • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост