Мати казала, що ніколи з мене путньої жінки не вийде, а тепер я власниця ресторану і вчу готувати інших

 Деколи батьки своїми докорами вбивають у дітях бажання щось змінювати на краще, а часом ця критика є стимулом для роботи над собою. Утім зловживати доріканнями ніколи не можна, бо найчастіше грубощі сприймаються негативно і лише псують стосунки у родині. Своєю історію з газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ольга. Жінка розповіла, як вона з непутньої господині стала прекрасним кулінаром.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Я ніколи не любила готувати. Не раз чула від мати страшні слова на свою адресу: «Жоден чоловік з такою жінкою жити не буде, у тебе обидві руки ліві!» Саме така критика і вбивала бажання експериментувати на кухні.

Потім я поїхала вчитися і перебивалася бутербродами та локшиною швидкого приготування. Часом із подругами їли у кафе, але я не готувала взагалі. Потім влаштувалася за фахом і весь вільний час віддавала роботі, тож на кухні також не засиджувалася. Я добре заробляла і купила собі квартиру. Жила окремо. Проблем із їжі не робила, нерідко замовляла готові страви додому, або їла в ресторанах.

Кулінарні секрети знаходь у газеті «Домашня кулінарія»!

Та одного разу до мене приїхала подруга з Києва. Вона була не одна, а з чоловіком та дітьми. Я на той час ще не була заміжньою. Щоразу водила їх кудись їсти і не особливо переймалася приготуванням. Через два дні Марта запропонувала сама щось приготувати. Я без задніх думок погодилась. Вона творила справжні дива. Їжа була такою смачною, що я не могла наїстися. Я поцікавилася, хто її так навчив пекти та варити. Вона посміхнулась і сказала: «Газета «Домашня кулінарія» Я подумала, що це жарт.  Але потім, коли ми гуляли всі разом містом, вона підійшла до газетного кіоску і щось купила. Вдома ж показала мені.  Це справді була «Домашня кулінарія». Я почала гортати. Гарні фотографії доповнювали рецепти і мені це дуже сподобалось. Усе було описано детально і страви були простими у приготуванні. Я одразу ж разом із Мартою почала експериментувати і в мене вийшло. Я по-справжньому полюбила кухню! Полюбила настільки, що звільнилася з роботи і відкрила ресторан. Тепер вчу готувати інших. Моя мама в шоці! А «Домашню кулінарію» із того часу купую постійно, передплатила навіть матері та сестрі. Вона справді дуже змінила мою долю і я щиро вдячна за це Марті та газеті «Домашня кулінарія!» • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост