Дев’ятирічний хлопчик зробив будинок на дереві і тепер здає його в оренду

На будматеріали заробляв сам

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Елі Сільвестр з США дуже хотів свій будинок на дереві. Вперше про свою мрію він розповів мамі, коли йому було шість років (зараз хлопчикові дев’ять). Мама Елі Рейчел подумала, що під будиночком її син має на увазі кілька шматків фанери, які знаходяться на дереві, і запропонувала дитині самостійно заробити на його будівництво. Замість невеликого укриття у Елі вийшов повноцінний гостьовий будинок з усіма зручностями, зіплайном і батутом, пише газета ЯСНО.

«Я хотіла, щоб Елі зрозумів, як створюються речі, як вони купуються, а також щоб він навчився спілкуватися з людьми», — говорить Рейчел, інформує Ukr.Media.

Елі за два роки заробив $ 4800. Хлопчик з дитинства вміє працювати з інструментами — він робив рамки на продаж, пташині годівниці та інші речі з дерева. Рейчел вважала такі витрати на будинок перебільшеними, проте син сказав їй, що збирається окупити будівництво, здаючи будинок на дереві в оренду, а дохід він запропонував ділити навпіл.

Елі також просив родичів дарувати йому на дні народження і свята гроші. Все, що отримував, він направляв на будівництво. Хлопчик хотів зібрати $ 10 000, щоб закупити всі необхідні будівельні та оздоблювальні матеріали. В результаті Рейчел профінансувала будівництво, вклавши в будинок останні $ 9000, які вона відкладала.

Батько Елі — ландшафтний дизайнер. Він навчив сина, як правильно прокладати доріжки на ділянці і управлятися з різними інструментами. Під час будівництва Елі допомагав найманим робітникам з вимірами і іншими роботами.

Будівництво закінчилося цього року, вже в травні Елі вперше здав свій будинок туристам (всього за весь час будинок бронювали 21 раз). Всередині будинку стоять два односпальні ліжка, є ванна кімната, вітальня з диваном, телевізором і каміном, зона з чайником, міні-холодильником і кухонною плитою. Будинок дворівневий, на другий поверх можна піднятися по сходах. Також у будинку є своя тераса, зіплайн, батут. Гості можуть взаємодіяти з тваринами на ділянці Сільвестрів: курми, кішками, качками. Неподалік ділянки знаходиться озеро, внизу на ділянці можна смажити барбекю. Ніч в такому будинку обійдеться в $ 150. Мама хлопчика розповіла, що він збирається витратити свою частку виручки на благодійність — допомогти накрити святкову вечерю для десяти сімей в День подяки • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост