Site icon zakarpatpost.net

До свята Андрія в ужгородському скансені буде можна напророчити свою долю

Про це повідомляє Ужгородський Скансен

Чудова новина для поціновувачів народних традицій!
Запрошуємо всіх охочих яскраво і пізнавально відзначити свято Андрія та відвідати вечірню екскурсію «Андріївські вечорниці»!

10 грудня
17.00 год.
Закарпатський музей народної архітектури та побуту, вул.Капітульна 33а

Під час вечірньої екскурсії відвідувачі музею зможуть дізнатися безліч автентичних закарпатських ворожильних обрядів, а також поринути в таємничу атмосферу давніх закарпатських ворожінь. В цьому допомагатиме народний ансамбль народних інструментів “Маки” Ужгородського інституту культури і мистецтв (керівник Валентина Вігула, заслужений працівник культури України, викладач інституту). Молоді дівчата в музейних хатинках намагатимуться хоча б краєчком ока зазирнути у майбутнє, дізнатися чи судилося вийти заміж у наступному році, з яких країв буде наречений, чи щасливою буде доля.
Також кожен учасник екскурсії зможе особисто випробувати долю та долучитися до того чи іншого ворожіння.
Приємним завершенням екскурсії стане частування в музейній корчмі ХІХ ст.

Приходьте до нас, а ми обіцяємо гарний настрій, цікаві ворожіння пізнавальну екскурсію та яскраву палітру барв, адже всі учасники заходу будуть одягнені у закарпатські костюми.

Участь у екскурсії за попереднім записом: тел. 0954240672, e-mail – uzhgorodskansen@ukr.net та на сторінці у Facebook – Ужгородський скансен. Вартість участі – вхідний квиток до музею

ЗакрпатПост

Exit mobile version