До Хуста на ювілей митрополита Марка прибув Предстоятель УПЦ Блаженніший Онуфрій

6-го грудня, в день пам’яті прп. Олександра Невського свій День Народження святкував керуючий Хустською єпархією, Високопреосвященніший Марк, митрополит Хустський і Виноградівський.

З нагоди ювілею 70-ти річчя від Дня Народження Святкову Божественну літургію очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Онуфрій митрополит Київський і всієї України.

Його Блаженству співслужили Високопреосвященніший Марк митрополит Хустський і Виноградівський, Високопреосвященніший Антоній митрополит Бориспільський і Броварський, Високопреосвященніший Павел митрополит  Вишгородський і Чорнобильський, Високопреосвященніший Мелетій митрополит Чернівецький і Буковинський, Високопреосвященніший Феодор митрополит Мукачівський і Ужгородський, Високопреосвященніший Єфрем архієпископ Бердянський і Приморський, Преосвященніший Семеон єпископ Угольський, Преосвященніший Лавр єпископ Ірпінський, Преосвященніший Марк єпископ Бородянський та сонм духовенства.

Під час богослужіння традиційно лунала молитва за припинення пандемії коронавірусу та за мир на Українській землі.

У своєму слові Блаженніший владика привітав керуючого Хустською єпархією митрополит Марка з ювілеєм, висловив подяку за багаторічне служіння на благо Святої Православної Церкви, та побажав ще багато років жертовно трудитись у винограднику Христовому.