Відмовився від хліба, м’яса, солі, цукру і позбувся пухлини розміром із волоський горіх

Два роки тому Петро Дячук мав необережність сісти на стрижку до свого знайомого. А той ненароком зрізав Петрові бородавку за вухом. Кров тоді вдалося зупинити. Але найгірше чекало попереду, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

– Клітини бородавки почали стрімко ділитися й наростати. З тої нарості стала виділятися густа, як мазут, маса. А свербіло так, що я півтора року не міг спати! – згадує пенсіонер, який родом з Рівненщини, та нині мешкає в Луцьку, інформує t1.ua

Як пише t1.ua, аби зарадити проблемі, Петро Дячук, який багато років займається нетрадиційною медициною, обробляв пухлину срібною водою, робив примочки зі спиртової настоянки гриба веселки. А що срібна вода полегшувала стан лише на годину, то через кожні 60 хвилин чоловік прокидався і повторно обробляв пухлину.

А через 14 місяців такого лікування з-під шкіри вилізла яскраво-червона пухлина розміром із волоський горіх!..

– Через 14 місяців такого лікування з-під шкіри вилізла яскраво-червона пухлина розміром із волоський горіх. На той час із неї виділявся гній. «Що ж робити?» – думаю. Став змішувати лікарські трави, які чинять протипухлинну дію, і на собі перевіряти ефективність кожного з препаратів, – розповідає лучанин Петро Дячук. – І врешті переконався, що найкращий ефект дає мазь, до складу якої входять вісім рослин.

Всього після декількох застосувань мазі пухлина перестала турбувати. Гній почало висмоктувати. Чоловік уже міг собі дозволити 8-годинний сон.

– Тричі на добу я прикладав до пухлини мазь. Окрім того, три тижні застосовував електрофорезне срібло з домішками лікарської рослини. І через місяць інтенсивного лікування пухлина зникла. Лишилися тільки корінці, з яких виходив гній, – продовжує Петро Дячук. – Тому для повного одужання я продовжив лікування: почергово застосовував 8-компонентну мазь та електрофорезне срібло. І за три з половиною місяці повністю позбувся пухлини та її негативних наслідків.

Під час лікування – особлива дієта

Аби створити для пухлини непридатні умови, Петро Григорович під час лікування сидів на строгій дієті. Їв гречану, пшоняну, ячмінну каші, горох та квасолю, гриби, а також квашені овочі. Натомість повністю відмовився від хліба, м’яса, солі, нерафінованої олії, цукру і всього солодкого, оскільки глюкоза – то харч для пухлини.

– У зв’язку з таким харчовим обмеженням у мене різко знизився рівень заліза (інакше кажучи – розвинулася анемія). Через це я став білий, як стіна, відчував слабкість. Вже навіть люди казали, що я дуже змарнів, – пригадує чоловік. – Щоб покращити стан крові, а відтак – усього організму, я почав уживати яловичу печінку, морську рибу (їх готував на парі), споживав свіже сало (можна додавати трішки солі, але продукт має бути домашнім та без преміксів). Усе літо їздив на чорниці і зразу ж їх споживав. Дуже помічний став для мене натуральний мед. Крім того, перебуваючи в лісі, збирав лисички і сирими їх їв: по чотири штучки зранку та ввечері (вони убивають усіх паразитів, які є в організмі).

Тиск і рівень цукру нормалізувалися

Відступаючи від теми боротьби з пухлиною, Петро Дячук розповів декілька історій про хворих, які, за його рекомендацією, теж їли сирі лисички:

– Жінка лікувала онкологію четвертої стадії (мала метастази у спині та нирках). Замовила в мене протираковий комплекс, а через трохи захотіла його доповнити ще якимись природними засобами. Я порадив упродовж десяти днів їсти сирі лисички (не більше від восьми штук на добу, поділивши на ранок та вечір). Через трохи ця жінка дзвонить: «Петре Григоровичу, в мене щось у спині та нирках ворушиться!» Це, виявляється, в неї так глисти здихали, – переповідає Петро Григорович. – А то вчителька, яка викладала в моїх дітей, попросила якісь народні засоби від цукрового діабету. Я знаю, що ця хвороба може викликатися паразитами (глистами). Порадив їй по чотири лисички їсти зранку та ввечері. І через тижнів два вона телефонує і не може повірити: тиск нормалізувався, рівень цукру – теж. То вона заморозила ще чотири кілограми і буде взимку та навесні споживати по одній столовій ложці двічі на добу впродовж десяти днів.

Робила клізми – поліпи зникли

Зверталася до Петра Дячука й лучанка Людмила. У 60 років вона має рак прямої кишки і п’ять поліпів на прямій кишці. Пройшла хіміотерапію, опромінення. Хворій запропонували операцію. Але ця медична послуга коштує 30 тисяч гривень. Жінка такої суми не мала, тому вирішила спробувати народні методи.

– Я запропонував робити клізми з кори липи, – розповідає Петро Дячук. – Для цього треба взяти пластини кори розміром 13 на 3 сантиметри. 10 таких пластин відварити в літрі води – щоб на маленькому вогні покипіло 15 хвилин. Процідити і цим наваром, коли схолоне до 30 градусів, робити клізму протягом 10 днів. Через тиждень перерви повторити 10-денний курс. Людмила розповіла, що почувається краще, меншими стали кров’яні виділення.

Від поліпів жінка використовувала клізми, розчин для яких готувала за рецептом професора Новікова: 1 ст. л. спиртової настоянки чистотілу (50-процентного), 1 ч. л. солі (з чубком) треба розвести в 500 мл теплої кип’яченої води. Зробити клізму. Через 25 хв. зробити клізму зі срібної води (25 мг срібла на 1 л води – цього розчину треба взяти 25 мл, решту лишити в темноті на наступні процедури).

– Через місяць щоденних клізм Людмила пішла на обстеження і лікар не виявив жодного поліпа в прямій кишці! – радіє таким успіхам Петро Григорович. – Тож після того жінка почала користуватися маззю та електрофорезним сріблом, якими я позбувся своєї пухлини за вухом. Ці засоби вона приймає місяць і, каже, відчуває значне покращення: менше виділяється кров зі слизом.

Була лежача – стала ходяча

А ще запам’яталася Петрові Дячуку сім’я із села Козлиничі Ковельського району Волині. У жінки в грудях виявили пухлину: 4-та стадія з метастазами у спині. Хвора була лежача.

– Рідні замовили в мене протипухлинний комплекс, узяли додому вісім срібної води (приймали за схемою), електрофорезне срібло та мою 8-компонентну мазь. Сьомий місяць, як хвора дотримується всіх моїх приписів, і вже почала ходити, – наводить Петро Григорович іще один із позитивних прикладів.  – А ще в мене була медичка з Рівного. В її брата рак губи. Я запропонував використовувати всі ті засоби, що й жіночці з Козлиничів. Рана на губі (а рак роз’їдав чоловікові шкіру) почала рубцюватися. Будемо надіятися, що поєднання офіційної та народної медицини допоможе одужати й цьому чоловікові. А якщо хто з читачів має питання до мене, хай дзвонить: (095) 324 79 65 (цей номер приєднаний до Вайбера) та (099) 059 00 73. А ми, в свою чергу, нагадуємо: народні засоби не мають доказової медичної дії. Тож перш ніж їх використовувати, проконсультуйтеся з лікарями, аби не нашкодити своєму здоров’ю і не втратити дорогоцінного часу в боротьбі з недугою • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост