В Україні пандемія серцевих захворювань, а не ковіду

Дуже цікаву думку з цього приводу висловив депутат Верховної Ради Олександр Качний, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

«Якщо 0,5 відсотків наших земляків торік померло від ковіду, а 68% – від серцево-судинних захворювань, то чи є у нас пандемія коронавірусу? –  аргументує нардеп. – Якщо на дорогах щороку гине 5 % населення, то що треба робити? Ставити обмежувачі швидкості, робити підземні переходи. Але це питання чомусь роками не вирішується. І це 5 % усіх загиблих. А 0,5%  – усе… хана. Локдаун… бізнес закривають, їздити не можна, дитину в садок відводити не можна… Ось у цьому і проблема!».

І ще він додає, що немає ніякої відповідальності за результати вакцинації, адже людина перед тим, як їй вводять препарат, сама підписує документ, що ні до кого не має претензій. Тобто за летальні наслідки чи страшні побочні дії не відповідає ніхто!

Цікаво, що у США є ціла структура, яка відшкодовує збитки людям, які вакцинувалися і щеплення призвело до негативних наслідків… не тільки наслідки проти ковіду, а взагалі… У минулому році близько 5 тисяч осіб таким чином отримали 5 мільярдів доларів. У нас же такого немає і навіть не передбачено. Зате у нас є добровільно- примусова вакцинація, маса обмежень свобод для тих, хто має іншу думку і не погоджується на експерименти над собою… І при цьому за всі наслідки людина має відповідати сама. Якщо після щеплення щось пішло не так і потрібне лікування, кожен оплачує його із власної кишені. Хіба не абсурд?

При цьому не секрет, що будь-яка коронавірусна вакцина є експериментальною, вона не могла проти належного випробування, адже усі їх робили поспіхом, тож говорити, що раніше від епідемій світ рятували вакцини, не можна. Бо ті вакцини перевіряли десятиліттями, а цю запустили на масовий конвеєр за рік… Тож змушувати людей погоджуватися на експерименти над собою ніхто не має ніякого права! Це не лише протизаконно, але й аморально. І вирішувати вакцинуватися чи ні повинні не депутати чи чиновники,  а безпосередньо кожна людина, адже мова йде про її власне здоров’я • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост