На новорічній ялинці в Берегові уже засяяла ілюмінація. На черзі Ужгород?

Центр Берегова, зокрема парк Будапешт, прикрашає святкова ілюмінація, тут встановлена і головна ялинка міста. 9 грудня в місті відбулося урочисте запалення вогнів, у рамках якого на центральній площі відкрили і ковзанку Ice Land.

Захід розпочався виступом берегівського танцювального колективу Street Dance, який виконав різдвяну хореографічну постановку під сучасну ритмічну музику, пише karpat.in.ua

Затим діти продекламували низку тематичних віршів.

Присутні також мали можливість почути виступ хору Берегівської школи мистецтв ім. Золтана Кодая.

Відтак, мешканців міста привітав голова Берегівської міської територіальної громади Золтан Бабяк.

«Берегово традиційно одне з перших міст, яке встановлює святкову ялинку. А сьогодні ми урочисто запалюємо вогні на ній та на решті прикрас нашого міста», – зазначив мер.

Відтак він подякував усім, хто долучився до робіт із прикрашання міста. Зокрема, колективу Центру культури і дозвілля та керівнику Олені Соболь, педагогам ліцею ім. Федора Потушняка та директорці Наталії Сливці, начальниці управління освіти та культури Берегівської міськради Едіті Бабяк, колективу та директору Берегівського лісового господарства.

Цього року в центрі міста також знову працюватиме ковзанка Ice Land зі штучним льодом, яка чекає на відвідувачів з усієї територіальної громади.

Для дітей з малозабезпечених родин керівництво міста і цього разу передбачило низку соціальних програм для відвідування льодового майданчика.

«Незважаючи на не дуже святкову погоду, бажаю всім гарного настрою та здоров’я, проведіть цей радісний період весело, з родиною, а наймолодші мешканці нашої територіальної громади нехай знайдуть під ялинкою бажані подарунки!» – побажав Золтан Бабяк.

Після цього відбулося урочисте запалення святкової ілюмінації.

Після завершення свята свою роботу офіційно розпочала і ковзанка в центрі міста. Після яскравого виступу тут ужгородського колективу Fire Life Style мешканці та гості міста до вечора мали можливість покататися на льоду безкоштовно.

ЗакарпатПост