Пес працює рятувальником, але найкраще йому вдається рятувати від поганого настрою

Смішити людей у собаки виходить чудово, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цей пес працює рятувальником, але, судячи з його фото, врятувати він може хіба що від поганого настрою. Смішити людей у пса виходить краще, інформує Ukr.Media.

Дворічний Фінн — помісь боксера і маламута. Його господар думав, що виростить з вихованця справжнього рятувальника, але недавно зрозумів: смішити людей у пса виходить краще, ніж надавати першу допомогу.

Райан Росс — господар найбільш незграбної собаки у світі. Принаймні, його все так називають. Його вихованець Фінн — помісь боксера і маламута. Комбінація не найрозумніша, але, Райан впевнений, це не головне

Можливо, це не найрозумніша помісь але, принаймні, подивіться, який він красень.

Чарівна, а часом ну дуже смішна зовнішність фіна зробила його знаменитим. В “Instagram” на пса підписано поки трохи більше тисячі людей, але ролики з його участю стають популярними.

Він повний недотепа! Фінн настільно незграбний, що часто не помічає того, що у нього прямо перед носом. Тому регулярно врізається в меблі, стіни або падає з гір.

Правда, його витівки іноді закінчуються зовсім невдало. У минулому році малюк так пограв на вулиці, що йому довелося накладати шину на лапку. Благо все обійшлося, і вже цього року він ганяє як ні в чому не бувало.

Мало того що собака дуже незграбний, він ще ну дуже сильно зовні нагадує одного мультяшного пса — Скубі-Ду. Шкода, з такими навичками, як у фіна, особливо за привидами не пополювати. Зате у пухнастика є нашийник з підвіскою, в точності як у мальованого двійника.

Господар фіна тільки радий за вихованця. Помісь, придумана як ідеальна собака-рятувальник, тепер веселить людей по всьому світу. Теж рятує, тільки на цей раз — від поганого настрою.

“Я дуже радий, що ми можемо хоч когось розсмішити” • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост