Вогні новорічної ялинки запалили на площі Народній в Ужгороді

Вогні головної ялинки Закарпаття запалили 17 грудня на площі Народній в Ужгороді.

Під час цього учням Ужгородської школи-інтернату із поглибленим вивченням окремих предметів роздавали подарунки, розповів директор департаменту культури ОДА Євген Тищук. За його словами, це школярі, які виграли в шкільних олімпіадах.Вогні новорічної ялинки запалили на площі Народній в УжгородіПро це повідомляє Суспільне Закарпаття

О 14.20 на площі Народній запалили вогні новорічної ялинки. Після цього школярі отримали подарунки. Отримала його й учениця Ужгородської школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Софія Никифорук.

“Дуже рада, що мене сюди запросили: я переможниця олімпіади з хімії. Рада, що мене відзначили подарунком на головній ялинці краю”, — сказала дівчинка.

Подарунки від святого Миколая отримали сорок учнів Ужгородської школи-інтернату. Це переможці шкільних олімпіад, розповів директор департаменту культури Закарпатської ОДА Євген Тищук.Вогні новорічної ялинки запалили на площі Народній в УжгородіЗакарпатська ОДА

“Цьогоріч ми не збирали дітей з усієї області, не привозили, виконуючи карантинні вимоги. Цю програму, яка зараз відбувається на майдані, підготували обласний театр “Бавка”, студенти Ужгородського інституту культури та мистецтв, також учні дитячої театральної школи при театрі “Бавка”, — розповів він.

За словами Євгена Тищука, на новорічні-різдвяні свята, виділили 220 тисяч гривень з обласного бюджету. Ці гроші витратили на встановлення та прикрашання ялинки, на виступи акторів театру ляльок в Ужгороді та в районах Закарпаття. Стоятиме ялинка на площі Народній до Водохреща.

ЗакарпатПост