Закарпатські митники до свята Миколая відвідали вихованців інтернату з подарунками

Щороку,напередодні Дня Святого Миколая, закарпатські митники, підтримуючи багато роківдобру традицію, відвідують своїх підшефних вихованців загальноосвітньоїсанаторної школи-інтернат, що в смт Великий Березний. Особливо їм радіє малеча,приймаючи з неабиякою радістю рідних гостей, які приносять всілякі подарунки,проявляючи до діток справжню батьківську турботу.

У п’ятницю, 17грудня, керівник Закарпатської миниці Ігор Безсмертний  завітав у цей навчальний заклад. Для 150учнів організовано пакунки із солодощами та фруктами від колективуЗакарпатської митниці.

– Нехай упереддень Святого Миколая здійсняться усі ваші мрії та сподівання, – звернувсядо діток Ігор Іванович, додавши: – Бо це свято наповнює кожного нас теплом,зігріває наші серця чудовими спогадами з дитинства.І, незважаючи набудь-які життєві обставини, діти мають відчувати любов, турботу та увагу досебе, ну і звісно, отримувати гостинці.

Черезкарантинні обмеження, цьогоріч концертно-розважальна програма була  скорочена, але з новорічно-різдвяними піснями.Присутній був і дідусь Чудотворець – Святий Миколай, малеча прибрана у казковікостюми приємно дивувала яскравим виступом. Колектив вчителів разом з гостями,серед яких були і прикордонники з капеланом, з гордістю споглядали наталановиту молодь. Невеличкий святковий концерт довів, що сьогоднішні господарішколи – творчо обдаровані та різносторонньо розвинені.

До слова, цеєдиний унікальний в Закарпатті навчальний заклад-інтернат для дітей ізбронхо-легеневими та серцево-судинними захворюваннями. Багато вихованців –діти-сироти, напівсироти, а також із малозабезпечених сімей.

ПресслужбаЗакарпатської митниці

ЗакарпатПост