142 Миколайчика пройшли парадом містами Закарпаття

Парад Миколайчиків відбувся 17 грудня на Закарпатті. Участь у ньому взяли 142 людини, розповів організатор Федір Шандор. За його словами, це 25-й парад. Започаткували його у 1996 році. Цьогоріч учасники пройшли понад 10 міст та сіл області, у кожному до них могли долучитися охочі.

Стартували о 10 годині з Хуста, завершили в Ужгороді на площі Петефі. Там Миколайчики та жителі міста співали новорічні пісні й танцювали.142 Миколайчика пройшли парадом містами ЗакарпаттяПро це повідомяє Суспільне Закарпаття

“Ми всі, хто прийшов, хотіли, щоб наші діти, діти нашого Закарпаття відчули радість цих свят, — сказала учасниця параду Олександра Фущич. — Це дуже велика радість для нас дарувати емоції як дітям, так і дорослим».

Організатор заходу туризмознавець Федір Шандор сказав: Миколайчики об’їхали всю область.142 Миколайчика пройшли парадом містами ЗакарпаттяСуспільне Закарпаття

“Цього разу ми були в чотирьох із 6-ти районів Закарпаття. Це Хуст, Іршава, Доробратово, Довге, Білки, Вільхівка, Гребля.. Вже не пам’ятаю всі села. 142 Миколайчики – це найбільший парад за всю історію параду. Тут були студенти 8-ми факультетів УжНУ та дуже багато дітей із іршавських шкіл ми приєднали до себе. Було дуже круто. Нас всюди чекали дітки. Просто було круто, просто цього року було бомбезно”.

 ЗакарпатПост