АНОНС. Чому в Ужгороді чиновники не бачать облуплені фасади, розбиті дороги та понищені будівлі

Центральна частина Ужгорода волає по допомогу. На багатьох будівлях фасади не просто занедбані, із них відвалюється штукатурка величенними шматками, навіть цегла  і може впасти на голови перехожих. Про затяжний ремонт площі Петефі вже складають анекдоти. Кажуть, що реконструкція не завершиться навіть до Другого Пришестя Ісуса Христа. Ремонтні роботи створюють незручності для ужгородців та гостей міста, плюс всюди купи будівельного сміття, а також перекриті ділянки доріг. Додає неприємного осаду і Корзо, Волошина та площа Театральна. Там просіла бруківка, постійно відсутні решітки на зливневій каналізації, що не раз ставало причиною скандалів, адже люди падали, травмувалися, у тому числі діти. Крім того, непокоять розриті вулиці… Звісно, ями латають, але вже ніколи така дорога не матиме такого ідеального вигляду, як хотілося б. При цьому місто позиціонує себе як найбільш європейське в Україні, адже розташоване у безпосередній близькості до кордону з ЄС. Але насправді до Європи Ужгороду, як до Китаю на самокаті, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Цікаво, що в Ужгороді весь час орудують якісь вандали. То вони ламають лавиці, то смітники, то зносять ліхтарні стовпи… як у випадку з чиновником із ОДА. А скільки разів лише нищили фотозону «Я люблю Ужгород», аж поки літери не замінили на металеві! Однак при цьому, хоч місто нашпиговане камерами, як фарширована риба грибами, але порушників ніхто не дуже шукає та не карає. Випадки, коли когось було оштрафовано, можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Та найдивніше при цьому, що хоч чиновники в місті ніяк не можуть привести до ладу центральну частину, вони беруться активно тероризуваати людей за вивіски на торгових закладах та офісах. І придираються вони до будь-чого. То товщина вивіски не така, то літери не ті, то сам розмір не подобається. То форма…. Чому ж вони так прискіпливо дивляться на такі дрібниці, але при цьому вперто не помічають справжнього безладу поруч та кучугурів під ногами? Усе просто! Із власників та орендарів можна здерти штрафи або за самі нові вивіски чималі гроші і таким чином поповнити бюджет. Але ж зі штрафів, які б мали виписуватися вандалам також можна наповнювати казну…. Та цього незрозуміло чому не робиться! Так ні! Краще братися за тих, хто й так у сучасних умовах пандемії ледве животіє! Кого не добили локдауни, доб’ють міські чиновники своїми горе-новаціями… адже кілька років тому вже таке було і вивіски багато-хто тоді змінив згідно з тодішніми стандартами. Чому вони стали вже недобрими зараз? Чому вони так муляють декому очі? Більшість із них сучасні, гарні і набагато кращі за вивіски на державних органах • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост