Гороскоп на тиждень. 20-26 грудня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

ОВЕН

Ви будете сповнені ентузіазму і віри у власні сили. Це допоможе вам виконати робочі завдання, які раніше здавалися складними. У середині тижня на вас чекає неприємна розмова, яка багато чого змінить у вашому житті. Не піддавайтеся на провокації, і все буде добре!

ТЕЛЕЦЬ

Прекрасний час для здорового способу життя і правильного харчування. Якщо давно про це мріяли – дійте! Цей період сприятливий для відпочинку і відпустки. До речі, курортний роман не виключений. Але продовження у нього не буде. Не давайте в борг і не займайте самі.

БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні вас чекає важлива зустріч, від результату якої залежатиме ваша подальша доля. Слідкуйте за словами, які будете вимовляти найближчим часом. Деякі можуть образити ваших близьких. Особливо уважно поставтеся до проблем старшого покоління.

РАК

У даний період займайтеся саморозвитком. Чим більше у себе вкладите зараз, тим більше дивідендів отримаєте. Не завадить завести дружбу з начальством. В подальшому це може вплинути на розмір вашої зарплати. До речі, з грошима зараз все відмінно, збирайте їх!.

ЛЕВ

Особисте життя буде в радість, а пристрасть бити ключем. Однак стережіться заздрісників, яким може не сподобатися ваше щасливе обличчя. Бажано провести час з рідними і близькими, найімовірніше, їм знадобиться ваша допомога у побутових справах. Не відмовляйте!

ДІВА

Можливо, саме зараз почнеться ваш шлях вгору по кар’єрних сходах. Встановлюйте потрібні зв’язки, які потім знадобляться. Вдома все буде не так гладко. З домашніми можливі сварки й розбіжності. На компроміс доведеться піти вам, інакше конфлікт затягнеться.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться вирішити кілька непростих завдань зараз. Допомоги не чекайте, якщо її зроблять, то не так, як хотілося б. Присвятіть цей час догляду за собою. Зі спокійною душею витратьте гроші на косметику. Працюйте без фанатизму, бережіть себе і власні нерви.

СКОРПІОН

Ваші стосунки з коханим дадуть тріщину. Настрій буде на нулі. Особливо важким буде початок тижня. Дадуть про себе знати і хронічні болячки. Головне в цей період розуміти, що проблеми скоро закінчаться. Частіше відпочивайте і гуляйте на природі.

СТРІЛЕЦЬ

У цей період вам доведеться просити про допомогу: виникне проблема, з якою ви не впораєтеся самостійно. На роботі відкриється багато можливостей для самореалізації. Не хапайтеся відразу за все, виберіть пріоритетне. Серед друзів є людина, якій не варто довіряти.

КОЗЕРІГ

Перегляньте особистий або сімейний бюджет, якщо ви живете не одні. Його варто скорегувати, зменшивши витрати. Хто тривалий час перебував у сварці з коханою людиною, нарешті помириться з нею. У вирішенні важливих питань вірте в свої сили, навіть якщо інші сумніваються..

ВОДОЛІЙ

На роботі ви будете відчувати напругу, а додому бігти з усіх ніг. Там обстановка буде більш сприятливою. Дачні клопоти відкладіть: здоров’я не дозволить працювати на всі сто. Ви ризикуєте зробити непотрібні покупки, про які пошкодуєте. Краще не купувати зайвого!

РИБИ

Взаємодія з людьми в цей період відбуватиметься не кращим чином. Так що вирішення серйозних питань краще відкласти. У вашому житті з’явиться порадник, який буде схиляти вас до певної поведінки. Нікому не довіряйте, крім себе! • Повний гороскоп читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост