Який автомобіль вибрати українцям для подорожей?

Карантинні обмеження дещо змінили уявлення людей про відпочинок. Проблеми виїзду за кордон зробили серед українців особливо популярним відпочинок у своїй країні. І зараз ми поговоримо про найкращі автомобілі для подорожей!

Яким має бути авто для подорожей?

Хочете відправитися всією сім’єю в автоподорож та думаєте, яка машина для цього підійде? На сервісі OLX можна купити Фіат Скудо, Фольксваген Транспортер та інші авто, в яких ви почуватиметеся комфортно та безпечно.

Головні вимоги до машин для подорожей:

  • просторий салон;
  • місткий багажник;
  • м’яка підвіска;
  • економічна витрата палива;
  • добрі технічні характеристики;
  • безпека.

Також буде плюсом можливість встановити ГБО, це дозволить зробити поїздки більш економними.

Рейтинг найкращих марок автомобілів для подорожей

Відмінним вибором для тривалих поїздок країною стане Volkswagen Multivan California. У цьому авто не просто поміститься все необхідне на відпочинку, його можна використовувати як місце для нічлігу. Задні сидіння розкладаються в півтораспальне місце, а наявність столика дозволить з комфортом поїсти.

Якщо хочете відмінний п’ятидверний туристичний автомобіль, зверніть увагу на Volkswagen Touran. Головною його перевагою є функціональна система трансформації. На спинках передніх сидінь розташовані зручні відкидні столики, а якщо скласти спинки задніх сидінь, обсяг багажника збільшиться з 695 до 1990 л.

Наступне авто, на якому комфортно буде відправитися в подорож, ⎼ Skoda Roomster. Машина повністю відповідає назві моделі. Room у перекладі з англійської означає «кімната», так і салон цього авто ніби розділений на 3 приміщення. Особливий тут середній пасажирський відсік. Його сидіння розташовані трохи вище, завдяки чому пасажири можуть насолоджуватися чудовим видом.

Вирішивши купити автомобіль б/в, необхідно ретельно перевіряти його технічний стан. Доцільно купувати вживані машини, але з меншим пробігом. Також зважайте на витрати на обслуговування.

ЗакарпатПост