Мати задушила 2-річну дитину та вистрибнула з вікна

У квартирі багатоповерхівки Харкова було знайдено мертву 2-річну дитину, її мати вистрибнула з вікна, але вижила. Попередньо, вона є винною у події. Про це заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан розповіла “Суспільному” сьогодні, 8 грудня 2021 року, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Трагедія сталася у будинку на вулиці Академіка Павлова у Харкові. У квартирі знайшли задушеного хлопчика, тоді як його мати опинилася під вікнами. Жінку з тяжкими травмами госпіталізували.

Департаменту у справах дітей Харківської міськради Олександр Малько повідомив, що отримав інформацію про смерть дитини від медиків і наразі більше нічого сказати не може.

Під час спілкування зі слідчими підозрювана сказала, що напередодні взнала про страшний діагноз. За даними телеграму “Труха”, жінка вважала, що лише вона зможе попіклуватися про дитину.

Newsroom повідомив, що в дитячому садочку, куди водили малюка, досі не вірять у те, що сталося. Мовляв, чекала на дитину 10 років.

«Для нас це жах. Сім’я дуже хороша. Не могла цього зробити», – сказала завідувачка садочка

Також вона спростувала інформацію про те, що жінка виховувала сина самотужки. Адже батько теж інколи приходив його забирати.

Поки що інформацію про хворобу жінки не підтверджено офіційно.

“Вона жива, у реанімації, стан тяжкий… 1984 року, здається, народження. Поки що немає іншої інформації, крім того, що дитина задушена”, – сказала Горбунова-Рубан.

У сім’ї є батько та дідусь, скарг на цю сім’ю не надходило. Проводиться слідство, обставини смерті дитини встановлюються. Сусідка сім’ї розповіла журналістам, що мати хлопчика вистрибнула із 4-го поверху. Поліція та швидка допомога приїхали на місце події близько четвертої години • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост