Козеня народилося з обличчям мавпи і зіницями-сердечками

Теорії появи тварини  були божевільними

Теорії появи козеня були такими божевільними, що лікарям-ветеринарам навіть довелося втрутитися і розставити всі крапки над “i”, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Зовсім недавно в єгипетському селі Аль-Хедайя у фермерів розродилася коза. Потомство було звичайним, за винятком одного козеня. Малюк народився з мордою, яка б більше підходила Мавпі, ніж парнокопитному. Його сумні очі викликали бурхливу реакцію жителів країни. Навіть з’явилася божевільна теорія, інформує Ukr.Media.

Коли фермер побачив мавпоголового, він був в шокований. Ніхто не розумів, чому з козеням таке сталося. Здоров’я його мами було вище всяких похвал, та й у решти поголів’я не було ніяких відхилень. Втім, пояснення знайшли.

На думку “диванних фахівців”, дитинча народилося таким просто через те, що його тато — мавпа. Це, звичайно, неможливо. Але в теорію повірило забагато людей. Настільки, що місцевому ветеринару Мухаммаду Юсефу довелося її спростовувати.

Дивна форма морди козла і таке розташування очей, через що він схожий на мавпу — наслідок деформації плода, а не диво.

Козеня народився з обличчям мавпи і зіницями-сердечками, змусивши людей повірити в неможливе. Теорії появи козеня були божевільними.

Крім того, до обговорення підключився декан факультету ветеринарної медицини Каїрського університету доктор Іман Бакр. У надії звести істерику, яку місцеві користувачі влаштували в соцмережах, нанівець, чоловік підтримав колегу.

“Повинно бути, це вроджений порок розвитку, який зустрічається і у людей. Такі відхилення можуть бути викликані генетичними проблемами батьків, а також впливом токсинів або вірусів на плід під час вагітності”. На жаль, подібні відхилення рідко коли сумісні з життям. Козеня, чиє народження наробило багато шуму, померло, встигши пожити всього два дні • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост