На Закарпатті звільнили очільника одного із лісгоспів

Копію наказу голови Державного агентства лісових ресурсів Юрія Болоховця оприлюднив депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник у соцмережі.

Мова йде про  директора ДП”Берегівське ЛГ” яке координує Закарпатмьке ОУЛМГ Богдана Шойного, звільнено 06.12.2021р. Натомість залишили на посаді вже об’єднаного ДП”Виноградівське ЛГ” Василя Агія.

“Закарпатське ОУЛМГ та Державне агентство лісових ресурсів України нажаль повністю у змові або чомусь повністю на поводу в закарпатської лісової мафії!06.12.2021р. звільнено директора ДП”Берегівське ЛГ” яке координує Закарпатмьке ОУЛМГ Богдана Шойного, натомість залишили на посаді вже об’єднаного ДП”Виноградівське ЛГ” Василя Агія який декілька років підряд по 5-6 місяців не виплачував зарплату, про що навіть я звертався в правоохоронні органи з приводи невиплати заробітної плати! Напрошується питання до влади: чому це одні звільняються з посад а другі одіозні залишаються на посадах виключно на розсуд закарпатської лісової мафії та липкоруких чиновників та нардепів???P.S. Натомість деректор ДП”Рахівське ЛДГ” Василь Шемота та директор ДП”Великобичківське ЛМГ” Юрій Сойма де відбувається нечувана корупція, бандитизм, багато-багато мільйонні розкрадання лісового господарства тощо, то чомусь Закарпатським ОУЛМГ та Держлісагенством просто ПОКРИВАЮТЬСЯ?!”, – зазначено у дописі.

ЗакарпатПост