Невиконані обіцянки Зеленського. Де покращення?

На посаді глави держави Володимир Зеленський пробув уже половину строку. Як і його попередники, перед виборами він багато наобіцяв українському народові. Утім…. На жаль, далеко не завжди виконував те, про що так полум’яно і переконливо говорив. Отже, газета ЯСНО проаналізувала основні обіцянки чинного президента.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Де покращення?

Війна, як обіцяв Володимир Зеленський, не закінчилася… Ситуація на Сході стала ще більш напруженою і критичною. Більше того, Росія, як і в 2014 році, лякає Україну повномасштабним вторгненням. Хто б що не говорив і як би не ставився до Петра Порошенка, при ньому такого не було!

А ще чинний глава держави із усіх трибун обіцяв покращити економічний стан держави та підняти рівень життя людей… і йому повірили!

Але… Як показав час, ніякого покращення не настало досі! Навпаки, люди сильно збідніли, ціни фантастично зросли – як на продукти, так і за проїзд, не кажучи вже про комунальні послуги, які забирають основну частку видатків сімейних бюджетів наших земляків.

І хоч наразі Президент, як і обіцяв під час передвиборчої промови, нібито почав боротися з олігархами, та насправді лише з тими, кого вважає політичними опонентами, чи такими, які становлять загрозу його репутації, за яку він хоч і переймається, та мало що робить для того, аби його реальний рейтинг зріс… бо останнім часом він стрімко падає, як показують результати різних соціологічних досліджень.

І причиною цьому є саме невиконані перед народом України обіцянки!

Як підрахував новинний портал «Слово і діло», що займається розслідуванням невиконаних обіцянок мерів, депутатів та політиків, від моменту інавгурації і до кінця 2019 року Володимир Зеленський дав 217 обіцянок. Виконати за цей період вдалося 45 (без врахування програмних).

Протягом 2020 року Президент дав 287 обіцянок, а виконати вдалося за цей період 104

За майже десять місяців президентства у 2021 році, Зеленський встиг дати 89 обіцянок, виконати – 59 (без урахування програмних), а не вдалося реалізувати 24 зобов’язання.

Отже, як бачимо, від слів до справ – відстань непосильна для українських політиків. Повністю виправдати довіру людей досі не зміг жоден із президентів держави. Тому покладатись на політиків, чиновників, міністрів, президентів – справа марна. Хоча, з іншого боку, людям потрібен поводир, який мав би відкинути власні амбіції та вигоди і вести народ до процвітання, економічної стабільності, шукати можливості для інвестування та капіталовкладень, робити націю більш здоровою та успішною, а не просто чекати чергової подачки від Європи чи США… при  цьому знаючи, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост