Чому в українських чиновників папірець має більшу вагу, ніж людське життя і до чого тут Закарпаття

Газета ЯСНО неодноразово піднімала питання щодо примусовості щеплення, яке порушує конституційні норми українського законодавства. Вакцинуватися чи ні, люди повинні вирішувати особисто і ні в якому разі диктувати їм умови не  мають ні чиновники ні навіть міністри. Утім  нашому Уряду закони попередників, очевидно, не писані.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Ляшко нагадує не міністра, який би мав дбати про здоров’я населення, а ката, який прагне проводити з українцями публічні розправи! Справа в тому, що апріорі кабінет анонімної вакцинації в Ужгороді створювався з благородною метою, аби допомогти людям, які з певних причин не хочуть афішувати те, що вакцинувалися, але в той же час зробити щеплення. Хіба це не їхня особиста справа? Однак навіть добрі ініціативи на благо тієї ж вакцинації повністю знівечено. І все через те, що Ляшко прагне з допомогою поліції, яку зробив своєю ручною іграшкою, боротися із власним народом! Адже тільки вдумайтесь!!! Кримінальні справи будуть відкривати не лише на тих, то продавав фальшиві ковід-сертифікати, але й на тих, хто їх купував.  При цьому людина обов’язково повинна «здати» весь ланцюжок. Декого, як вчителів, без сертифікатів відстороняли від роботи, а в людини могли бути показання проти щеплення. Та це не цікавило нікого! От вона й вирішила діяти незаконно, але не наражати на небезпеку власне життя.

При цьому чому міністерство мовчить про те, скільки вакцинованих відчули на собі побічні дії від щеплень… А були й такі, які навіть померли! Ці випадки показували центральні телеканали, але про них відмовчувались представники медичної сфери, або ж усе списувалося на різні захворювання покійних. Та якщо ці люди хворі, чому їх тоді вакцинували? Адже лікар мав їх попередньо оглянути і заборонити щеплення! А чи покарали хоч одного медика за таке? Ні! Зате за підробку сертифікатів ще й як хочуть карати! Трохи дивна логіка. Виходить, папірець має більшу вагу, ніж чиєсь життя! 

Більше того, чомусь уряд на кожному кроці обклається співробітниками спецслужб і, як у радянські часи, змушує людей робити наклепи один на одного. Лише за останні два роки очільниками Закарпаття Зеленський призначав двох представників СБУ. І чому б це? Адже мирний толерантний край цілковито могла б представляти цивільна людина, та ні.. Київ уперто шле сюди своєї «козачків». Цього разу хоч і вихідця із області, та людину, яка тут давно не проживала і проблем, звісно ж, добре не знає. Зате новий голова ОДА є діючим працівником СБУ. Чи спинить він масштабні незаконні вирубки, чи поборе контрабанду, чи переможе наркоторгівлю? Або його сюди виправляють вирішувати якісь інші питання? Усе, звісно, покаже час… Утім невдоволених діями керівництва країни як на Закарпатті, так і в цілому в Україні, із кожним днем стає все більше і більше • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост