Ґвалтував роками та облив кислотою: батька засудили за знущання над власною дочкою

Дівчина зізналась, що рідний батько вступав з нею у статеві зносини з 14 років

На Хмельниччині 44-річний чоловік облив кислотою свою рідну доньку, яку розбещував з підліткового віку, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Про це у вівторок, 7 грудня, повідомиляє «Телеграф» із посиланням на поліцію Хмельницької області

За наявною інформацією, правоохоронці Білогірського відділку поліції отримали повідомлення від фельдшера однієї з місцевих лікарень про те, що до опікового відділення медзакладу госпіталізували 18-річну дівчину, яку невідомий облив кислотою. У постраждалої діагностували опіки обличчя, грудей та лівого стегна.

Слідчі одразу прибули за місцем проживання травмованої, де їм вдалося встановити, що невідомий чоловік, який був одягнутий у балаклаву та темний одяг, покликав дівчину на пасовище. Там він зв’язав потерпілу, облив її невідомою речовиною та втік з місця події. Як зазначила сама госпіталізована, попри “маскування” нападника, вона впізнала у ньому рідного батька. Ба більше, дівчина зізналася правоохоронцям, що з 14-річного віку чоловік розбещував її, регулярно вступаючи із нею у статеві зносини.

Під час обшуку в будинку, де проживає родина, поліцейські знайшли низку речових доказів. Батька постраждалої затримали.

Як було з`ясовано під час слідства, чоловік постійно тримав дівчину у напруженому психологічному стані: постійно контролював, погрожував, надсилав картинки порнографічного характеру та звинувачував доньку у нібито непристойній поведінці. Нині Білогірським районним судом закінчено розгляд щодо факту розбещення неповнолітньої та нанесенні їй тяжких тілесних ушкоджень. Чоловіка визнали винним та присудили покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 з половиною років • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост