Наїзд на двох малолітніх дітей на Берегівщині – водієві обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури затримано мешканця с. Велика Добронь та повідомлено йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого – 9-річного хлопчика (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Сьогодні підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

За даними слідства, чоловік за кермом автомобіля «Audi» не врахував дорожню обстановку та на швидкості здійснив наїзд на двох малолітніх пішоходів, що перебували на узбіччі дороги. Після цього водій проїхав ще близько 250 м, з’їхав у кювет і зіткнувся з огорожею житлового будинку. Трапилося це ввечері 26 грудня.

Унаслідок ДТП 9-річний хлопчик загинув на місці події від отриманих травм. Його 8-річного товариша госпіталізували до лікарні із закритим переломом, він знаходиться під наглядом медиків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Берегівського райвідділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

 ЗакарпатПост